Vine iarna, să ne pregătim ca atare!

Nu știu dacă v-am mai spus, dar eu sunt genul de persoană care nu prea îndrăgește frigul și totodată nu-s dispus să-l suport doar de dragul modei, să zic așa. Practic, imediat ce temperaturile de afară scad, fac tot posibilul să mă protejez de frig. Nu mă încurcă cu nimic să port un fes și haine mai groase, atât timp cât acestea îmi garantează confortul termic.

Cu toate acestea, am o problemă cu hainele groase. Anume, nu îmi place să mă îngreuneze și să îmi afecteze libertatea de accesare. Astfel, caut ca hainele groase pe care le port să fie totuși și de calitate, fără a investi neapărat sume mari de bani în ele.

Produsele din campania de prim preț tehnic pe care Decathlon o organizează reprezintă un bun exemplu în acest sens. Nu sunt eu mare sportiv, mă știți, însă cu toate acestea cumpăr des produse de la Decathlon. Iar despre câteva dintre aceste produse cu #pretaccesibil mi-am propus să vorbesc și eu în acest articol.

Astfel, dacă vrei să îți actualizezi garderoba cu noi articole vestimentare pentru sezonul rece, recomandările din rândurile următoare îți pot fi de ajutor. Iată ce ar trebui să ai în vedere:

Alege ghetele ușoare, dar călduroase și cu o bună #aderenta

Dacă te ia frigul la picioare, întregul confort e compromis. De aceea ar trebui să ai în vedere achiziționarea unei perechi de ghete călduroase. Eu unul însă nu prea îndrăgesc ghetele, deoarece sunt greoaie, așa că îmi afectează libertatea de mișcare. Devin obositoare adesea, iar de aceea prefer ghetele din oferta Decathlon.

Modelul acesta de ghete reprezintă un foarte bun exemplu. Sunt ușoare, însă totodată au un #pretaccesibil și garantează o bună #aderenta.

Au un grad bun de #impermeabilitate și totodată permit picioarelor să respire. La 120 de lei, cât costă în urma campaniei de prim preț tehnic, nu vei găsi nimic mai bun, garantez!

Găsești aici și modelul pentru copii, dacă dorești să cumperi aceleași ghete pentru toată familia, astfel încât să se poată bucura de calitățile lor.

O geacă impermeabilă este obligatorie în sezonul rece

Pentru sezonul rece trebuie să ai neapărat la dispoziție o geacă impermeabilă și călduroasă. Eu pot recomanda acest model. Face parte din gama Solognac, produse pe care eu le apreciez. Este rezistentă, călduroasă și mai ales foarte practică. În plus, este ideală pentru ieșirile în natură. Iar prețul de 179.99 de lei reprezintă un motiv în plus pentru a o adăuga în garderobă, indiferent dacă ești pasionat de vânătoare sau nu.

Este o geacă perfectă pentru #vreme rece oferindu-ți confort și mai ales libertate de mișcare, acesta fiind și motivul principal pentru care o recomand.

Cu frigul nu te joci, iar un polar te poate ajuta mult!

Ai chef de o drumeție și vrei să te echipezi corespunzător? Un polar 100 fluo de la Solognac se va dovedi a fi o alegere perfectă pentru orice #sport in aer liber. Are un design plăcut, este ușor și silențios, așa că sigur îl vei îndrăgi încă de la prima purtare. Este disponibil în două variante de culoare, una mai atrăgătoare ca alta. Doar 370 de grame cântărește mărimea L, iar astfel lejeritatea nu îți va lipsi.

În plus, de apreciat este și caracterul ecologic #ecodesign, rezultat în urma folosirii firului de poliester reciclat.

Iar dacă ai nevoie de mai mult #respirabilitate, atunci ai putea avea în vedere această bluză termică.

Oricare ar fi preferințele tale în materie de articole vestimentare pentru sezonul rece, campania de produse prim preț tehnic organizată de Decathlon îți oferă cele mai bune prețuri!

Ce înseamnă produse cu prim preț tehnic?

Am menționat adesea expresia „primul preț tehnic” în acest articol, așa că te poți întreabă ce presupune asta. Ei bine, produsele cu primul preț tehnic sunt acelea cu cele mai accesibile prețuri din categoria dedicată unui sport anume, asigurându-ți totodată cele mai bune condiții pentru a practica sportul preferat în condiții optime de confort și siguranță.

Astfel, acestea reprezintă un mod ideal de a descoperi un sport anume, deoarece nu vei face o investiție prea mare iar dacă sportul încercat nu te prinde, atunci sigur nu vei regreta.

Poți găsi aici mai multe informații despre produsele cu prim preț tehnic! Pe Decathlon, produsele cu prim preț tehnic sunt semnalate cu o etichetă galben-albastră:

Lasă un comentariu