Vin sărbătorile! Ce cadouri oferi?

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi, iar aceasta coincide totodată cu acea perioadă a anului în care oferim cadouri tuturor celor dragi. Luna decembrie este cunoscută și ca luna cadourilor, iar motivele sunt ușor de înțeles.

Vine Moș Nicolae, vine Moș Crăciun, așa că ideile de cadouri sunt la o mai mare căutare precum niciodată. Dar ce cadouri să oferi în perioada sărbătorilor de iarnă? Pentru că inspirația lipsește cu desăvârșire în astfel de cazuri, am decis redactarea acestui articol în care voi oferi 5 idei de cadouri pe care ar trebui să le ai și tu în vedere.

Mai exact, am ales din oferta #DecathlonRomânia mai multe idei de cadouri ce pot fi oferite pasionaților de sport. #ȘtiuCeVreiDeCrăciun, iar ideile mele se regăsesc în rândurile imediat următoare:

1 Căciulă Alergare Jogging Negru

Vrei un cadou simplu, practic, drăguț și nu foarte scump? Ei bine, ai putea oferi o căciulă cadou. Iar o căciulă pentru alergare reprezintă o idee excelentă. În timpul iernii, echipamentul folosit pentru activitățile sportive trebuie să ofere confort termic, iar cel mai adesea fesul nu poate lipsi.

Această căciulă pe care o poți găsi aici te va încânta cu prețul său accesibil dar și cu o calitate excelentă.

2 Gantere Fitness 3 kg x 2 Gri

Din lista de idei de cadouri de pe Decathlon am decis să ales și acest set de gantere pentru fitness format din două gantere de câte 3 kg. Sunt foarte practice atunci când vrei să faci puțin sport în confortul propriei locuințe, sunt ușor de păstrat în condiții excelente și pot fi folosite pentru o mulțime de tipuri de exerciții.

Iar prețul lor este, de asemenea, foarte accesibil, așa că ai toate motivele pentru a cumpăra acest set de gantere pentru ca mai apoi să îl oferi cadou.

3 Geacă Schi 100 Negru Bărbați

Perioada sărbătorilor de iarnă coincide totodată cu perioada sporturilor de iarnă. Prin urmare, dacă persoana căreia vrei să îi oferi cadoul este pasionată de aceste sporturi, o geacă de schi reprezintă un cadou excelent. Aceasta este doar un model din numeroasele disponibile în oferta celor de la Decathlon, iar recomandarea mea este simplă: #OferăUnCadouSportiv și sigur nu vei da greș!

Această geacă are un preț de doar 99 de lei, fiind ușor de încadrat în categoria cadourilor accesibile.

Confortul, impermeabilitatea precum și respirabilitatea sunt avantaje garantate.

4 Card cadou

În cazul persoanelor pretențioase, nici o idee de cadou nu e suficient de bună pentru a impresiona. În acest caz, cel mai ușor ar fi să optezi pentru un card cadou. Decathlon îți oferă această posibilitate, așa că ai putea avea și tu în vedere cardurile cadou. Astfel, persoana care primește cadoul își poate alege produsele după bunul plac și nu vor exista nemulțumiri.

Poate avea diferite valori, de la 50 de lei până la 1000 de lei, așa că este (cred eu) o opțiune excelentă.

5 Șosete ACT 500 lână merinos

În final, o pereche de șosete groase reprezintă mereu o idee foarte bună de cadou în timpul sezonului rece. Iar dacă vrei să fie un cadou inspirat, atunci ai putea avea în vedere șosetele ACT 500 confecționate din lână merinos. Au un preț accesibil iar confortul pe care îl oferă este net superior!

În plus, permit picioarelor să respire și au o durabilitate generoasă, fiind astfel un cadou foarte bun de Crăciun.

Acestea sunt, așadar, ideile de cadou pe care le-am cules din oferta Decathlon. Cu siguranță vei găsi în oferta acestui magazin online mult mai multe produse ce pot reprezenta obiectul unui cadou inspirat!

Lasă un comentariu