Există smartwatch-uri ieftine și bune?

M-a rugat cineva să îi caut un SmartWatch care să coste până în 300 de lei. Acesta urma să fie oferit cadou, așa că m-am gândit că nu îmi va fi deloc greu să găsesc unul ok. Ei bine, m-am înșelat amarnic.

Am intrat prima oară, desigur, pe eMag. SmartWatch-uri sunt o mulțime pe eMag, chiar și mai ieftine de 100 de lei. Doar că toate par a fi doar niște chinezării ieftine și atât. Nici măcar în poze nu arată bine, d-apăi să le mai pui la mână?

Cel mai adesea mă orientez după marcă. E unul dintre primele criterii pe care le am în calcul atunci când fac cumpărături de electronice și d-astea. Doar că, mi s-a părut interesant faptul că sunt prea puține branduri cunoscute pe piața aceasta de ceasuri inteligente.

Samsung și Huawei par a fi cei mai șmecheri pe acolo. Sunt și câteva modele Xiaomi, mai zărești un Lenovo și un Motorola și cam atât. Cel puțin la o analiză nu foarte detaliată, eu nu am întâlnit prea multe branduri cunoscute.

Și, fiind cei mai șmecheri, prețurile la Samsung și Huawei sunt pe măsură. De fapt, prețurile celor din urmă sunt ceva mai accesibile, dar nu suficient de accesibile în cazul meu.

Oare cum se justifică acest dezinteres ale brandurilor cunoscute față de piața ceasurilor inteligente? Nu o fi profitabilă? Și, mai mult decât atât, v-ați luat un smartwatch ieftin și sunteți mulțumiți de el? Aștept păreri!

Lasă un comentariu