De ce nu e mereu o idee bună să cumperi direct de pe eMag

Mi-am luat o săptămână de concediu pentru că vreau să mai fac ceva pe lângă casă, la țară. Gardurile, mai exact. Sau cel puțin o mare parte din ele. Aproximativ 90 de metri.

Am vrut să merg pe o variantă cât mai ieftină, mai calitativă și totodată cât mai practică. Sună imposibil, dar se poate în mare parte. Îl fac din plasă bordurată, vopsită ceva vopsea cauciucată aparent, iar pentru că mi se pare că rolul principal al unui gard e acela de a-ți asigura intimitate, vreau să îl acopăr cu plasă de umbrire. Apoi, cu timpul, gard viu imediat lângă el.

Oază de liniște vreau să fac.

Dacă majoritatea materialelor le-am găsit pe plan local, plasa de umbrire nu părea de găsit. Nu în marile magazine, în alea mici mi-a fost lene să merg. Așa că am preferat să cumpăr de pe internet.

Fiind necesară o înălțime de 1.7 metri, nu e chiar ușor de găsit plasă de umbrire la preț bun. Pe eMag am găsit o variantă. Asta:

Preț decent, aparent, mai ales dacă mai credem în reduceri. Doar că, livrarea era și ea 50 lei. Iar plata nu putea fi făcută decât cu cardul. Asta nu era neapărat o problemă, dar tot m-a deranjat.

Ajungeam la un total de 560 de lei cu tot cu o donație de 3 lei către nu mai știu ce.

Văzând transportul, am zis că nu mai cumpăr. Dar am căutat totuși magazinul vânzătorului, pentru că nu era un produs comercializat de pe eMag. Și am făcut afacere bună.

Pe site-ul vânzătorului, produsul costă 457,20 de lei redus de la 810 lei, nu de la 900, procent de 44%. Iar transportul e doar 25 de lei, și nu 50. Așa că de la 560 de lei, cât ar fi trebuit să plătesc dacă aș fi cumpărat de pe eMag, voi plăti numai 480 de lei, aproximativ.

80 de lei dintr-un foc, care nu prea pică din copac. Așa că dacă mai faceți cumpărături de pe eMag, ar trebui să căutați și prețul vânzătorului, dacă produsele dorite nu sunt comercializate de eMag.

Trebuie doar să căutați pe Google numele specificat foarte clar aici:

Șansele de a-l găsi și de a cumpăra produsele respective la un preț mult mai bun cresc considerabil.

Ați putea încerca și voi asta, nu strică niciodată să economisiți niște bani.

Lasă un comentariu