Tigrul Alb

L-am văzut aseară, că parcă mi-era cumva să tot dau 15 lei pe lună pentru Netflix și să nu văd nici un film. E un film indian căruia i-am dat play doar pentru că scria pe Netflix că e nominalizat la Oscarul de anul acesta. Am tot zis de multe ori că trebuie să dau o șansă și altor filme, de prin alte țări.

Spre surprinderea mea, pot spune că e unul dintre cele mai bune filme văzute anul ăsta. Bine, că nici nu am văzut prea multe. Dar l-aș putea compara cu Parasite, care a luat Oscarul anul trecut pentru cel mai bun film. Se aseamănă din multe puncte de vedere.

Te prinde destul de repede filmul. E despre un indian ambițios care pleacă din ceva sat amărât de pe la ei de acolo și ajunge șofer al unei familii de șmecheri. Acolo se pune bine pe lângă unul dintre băieții boss-ului cel mare, iar dorința de a scăpa de sărăcie e suficient de arzătoare pentru a ajunge unde și-a propus.

Mi-e greu să vorbesc despre un film fără să dau cu spoilere-n stânga și-n dreapta, așa că vi-l recomand. Chiar mi s-a părut un film bun.

Lasă un comentariu