După sărbătorile de iarnă urmează Marea Ardere a Caloriilor!

Perioada sărbătorilor de iarnă coincide, adesea, cu acea perioadă din an când luăm mai multe kilograme în plus decât ne-am dori. Dar cum te-ai putea abține când pe masă sunt atâtea bunătăți apetisante, în fața cărora oricine se va dovedi a fi vulnerabil? Sarmale, pomana porcului, salată beaouf, friptură și multe altele… atât de multe calorii care, în mod inevitabil, se pun.

Astfel, fiecare început de an ne găsește cu kilograme în plus și cu un obiectiv comun: arderea caloriilor!

Decathlon ne oferă o mână de ajutor și a pus bazele unei campanii de reduceri pentru aparatele de fitness pe care le putem folosi pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Am ales și eu câteva pe care le consider de mare ajutor în îndeplinirea acestui obiectiv și le prezint în rândurile imediat următoare. Prin urmare, dacă la început de 2022 îți propui și tu să slăbești, sigur te poți folosi de următoarele produse:

Set Gantere bodybuilding 20 kg

Un set de gantere de 20 kg se poate dovedi a fi de mare ajutor în îndeplinirea obiectivului tău de a arde caloriile după sărbătorile de iarnă. Sunt practice, ușor de depozitat, poți face o mulțime de exerciții cu ele, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Iar dacă ești în căutarea unor gantere de calitate, acestea se pot dovedi a fi cea mai bună alegere. Găsești prețul lor pe Decathlon dacă dai click aici.

Coardă de sărit 100

În schimb, dacă ai nevoie de ceva mai ieftin, atunci ai putea încerca să folosești o coardă de sărit. E doar 12 lei, o poți folosi și în casă iar dacă te vei ține de treabă, sigur vei scăpa de kilogramele în plus. Este ergonomică iar o oră de sărit coarda te poate ajuta să arzi până la 725 de calorii, ceea ce nu e deloc puțin.

O găsești aici dacă te-am convins să o cumperi.

Stepper MS100 alb/ negru

Dacă vrei să poți face exerciții pentru musculatură, cardio și totodată să îți tonifiezi silueta în confortul propriei locuințe, un Stepper se va dovedi util. Stepper-ul MS100 reprezintă alegerea ideală pentru îngrijirea abdomenului și a zonei inferioare a corpului, iar dat fiind prețul său bun pe care îl are la Decathlon, nu ar trebui să îți lipsească din casă.

Vezi prețul acestui produs.

Sac de Box TB 850 roșu

Dar ce zici de un sac de box? Poate că în 2022 îți propui să înveți un nou sport, iar boxul reprezintă una dintre opțiunile atrăgătoare pentru tine. Ei bine, ai putea începe cu achiziționarea sacului de box tb 850 roșu de la Decathlon, iar astfel îți vei putea amenaja un colț în care să te antrenezi zilnic. Cine știe… poate vei ajunge departe.

Găsești sacul de box de mai sus dacă accesezi această pagină.

Mânere flotări PUSH UP BARS

În final, încă un produs cu preț accesibil. Mai exact, este vorba despre niște mânere pentru flotări care costă mai puțin de 25 de lei însă cu toate acestea se vor dovedi a fi foarte practice.

Îți protejează mâinile, au o aderență grozavă, sunt realizate din 42% plastic reciclat, sunt ușor de depozitat și totodată au un caracter ergonomic.

Ai, deci, toate motivele pentru a le cumpăra acum.

Acestea sunt, așadar, recomandările mele de produse pentru fitness din oferta Decathlon cu ajutorul cărora îți va fi mult mai ușor să scapi de kilogramele în plus după sărbătorile de iarnă.

Lasă un comentariu