Unul dintre motivele pentru care nu aș renunța la Facebook

Fie că vrem sau nu, Facebook a devenit ușor-ușor o a doua viață pentru mulți dintre noi. Varianta virtuală, acolo unde ne petrecem o mare parte a timpului. Iar în contextul în care tot mai multe persoane spun despre Facebook cât de dăunător e, eu mă încăpățânesc să-i pun avantajele în față.

De exemplu, foarte util la Facebook mi se pare faptul că găsești o mulțime de grupuri mișto. Sunt de mult timp în grupurile despre grădinărit, pomi fructiferi șamd iar de curând am descoperit alte grupuri faine: cele de antichități.

Probabil că dată fiind și treaba asta cu pandemia, colecționarii și cei care vând antichități au fost forțați să folosească mai mult Facebook-ul și mediul online în general pentru a vinde lucruri. Încă un avantaj al pandemiei, deci.

Zilele acestea am descoperit grupul Căutătorii de ustensile de bucătărie, cofetărie, cafenele si macelarie pe care am dat scroll ore întregi și de pe care sigur o să cumpăr câte ceva, când voi găsi ceva pe interesul meu.

Sunt lucruri faine, vechi cu care poți oferi valoare unei bucătării, fără dar sau poate.

Am mai intrat și pe alte grupuri de vechituri, însă deocamdată doar la acesta am activat notificările. Iar când o să cumpăr ceva, sigur o să mă laud pe aici.

Lasă un comentariu