Semnal prost pe Digi (RCS&RDS) pe cablu. Cum am rezolvat

De ceva zile am observat că posturile HD nu îmi mergeau prea bine așa că primul lucru pe care l-am făcut a fost acela să verific calitatea semnalului. Mai mult de 10% nu aveam, așa că doar printr-o minune puteam să mă uit la un canal HD.

M-am jucat mai bine de o oră cu mufele, am tăiat cablul, le-am pus iar dar nimic. Așa că am mers să cumpăr altele. Am dat vreo 7 lei pe două mufe tip tată la Altex. Le-am conectat, dar tot nimic.

Disperare. Din câte m-am documentat, cablul nu putea fi de vină, că cică nu ar avea moarte. Așa că a mai rămas doar priza din perete. Am scos-o și am conectat cablurile pe direct. Surpriză! Semnal 100%!

Deocamdată am lăsat așa, mai ales că merge bine iar priza e oricum ascunsă după birou. La un moment va trebui, totuși, să schimb priza TV că deh… chirie. O să văd atunci ce o să aleg, dar dacă aveți recomandări de prize TV bune, nu ezitați să lăsați un comentariu. Sigur mă voi lovi de problema asta la un moment dat, iarăși.

Așa că, dacă stați prost cu semnalul pe DIGI la cablu, atunci ați putea verifica priza din perete. Din câte am înțeles, mereu fac figuri prizele la un moment dat.

Lasă un comentariu