Am trecut la Windows 11

Pe când a apărut știrea lansării noului Windows, care poartă cifra 11, folosisem aplicația lor standard să văd dacă laptopul meu e compatibil sau nu. Au zis că nu, legându-se de procesor. Nu am cel mai bun laptop dar nici cel mai rău și mă ofticase vestea dată de ei. Așa că pentru o vreme am renunțat la gândul de a trece la 11.

Doar că dorința de a descoperi noutățile a reapărut așa că am zis să văd dacă totuși pot face acest update. Așa că mi-am prins puțin urechile și a fost mai simplu decât credeam.

Cum am făcut update la Windows 11

Mai întâi m-am înscris în programul Insider. Am selectat ceva opțiune de dezvoltator acolo iar apoi am dat un restart, pentru că așa era necesar. Apoi am intrat la Windows Update și mi-a apărut opțiunea de a actualiza la Windows 11. Am făcut asta fără ezitări.

A durat ceva timp până a descărcat actualizarea, iar instalarea a decurs rapid. Momentan nu văd prea multe schimbări, majoritatea fiind legate de design. De mișcat, pare să se miște cel puțin la fel de bine ca Windows 10.

Am mutat iconițele din bara de start înapoi în stânga, că parcă îmi stăteau pe creier dacă le lăsam în centru. Iar deocamdată cam atât. Văd că a dispărut widgetul cu vremea din taskbar, care mie îmi plăcea în Windows 10, și nu văd vreo opțiune de a-l aduce înapoi. Bine, nici nu am căutat prea mult.

Sper să adun o listă cu noutăți care îmi plac și să revin.

Voi ați făcut update la Windows 11?

Lasă un comentariu