Ați găsit reduceri bune de Black Friday?

Chiar dacă la unele magazine online este Black Friday și astăzi, luni, știm bine că acest eveniment are loc o singură dată pe an, de preferat într-o singură zi. Cu toate acestea, asta nu îi oprește pe deținătorii de magazine online să țină black friday câte o săptămână sau chiar mai mult. Alte magazine online, cele care se focusează mai multe pe produse și servicii digitale, vor face black friday mai târziu, ceea ce este ok.

Totuși, fiindcă cel mai mare magazin online a ținut Black Friday pe 11 noiembrie, iar asta a făcut ca marea majoritate a magazinelor să aleagă aceeași dată sau cel puțin să înceapă Black Friday de pe 11, putem spune că Black Friday a trecut.

Drept urmare, a sosit timpul să ne lăudăm cu roadele culese după un asemenea eveniment. Mai exact, îmi doresc să vorbim despre reduceri bune de care ați profitat de Black Friday. Ați avut parte de discounturi generoase, ori parcă promoțiile nu au mai fost la fel de bune precum altădată?

Ei bine, ANPC a intervenit anul trecut și a venit cu câteva reguli care a împiedicat magazinele să practice diferite politici nesimțite. Anul ăsta nu i-am mai văzut să facă ceva anume, dar asta înseamnă că nu au mai fost minciuni în ceea ce privește promoțiile. Am văzut multe printscreen-uri pe grupurile de Facebook care arătau clar că în continuare se fac lucruri neortodoxe, așa că nu strică să verificăm de mai multe ori prețurile de Black Friday înainte de a face o achizițiew.

Pentru că riscurile sunt mari, am decis să ofer câteva sfaturi ce te pot ajuta să nu iei țeapă de Black Friday. Iată ce ar trebui să faci în acest sens:

Analizează toate ofertele magazinelor online

Nu trebuie să te grăbești în a alege prima ofertă care îți apare în cale, fie ea chiar și de la cel mai mare magazin online de pe la noi. Mereu ar trebui să analizezi ofertele a câtor mai multe magazine online. Iar asta deoarece ofertele apar peste tot și nu știi niciodată unde găsești cel mai bun preț.

Înainte de toate, ar trebui să cauți o lista magazine Black Friday iar în acest fel vei ști care sunt magazinele ce țin această campanie de reducere, așa că vei putea verifica mai ușor ofertele. Sunt multe magazine care fac Black Friday în fiecare an, așa că e bine să știi unde să intri pentru a verifica prețurile. Folosind un site ce oferă o listă cu magazine, vei putea găsi doar magazinele care te interesează, în funcție de categoriile produselor pe care ți-ai propus să le cumperi.

Dacă ești pasionat de criptomonede, așa că ești foarte activ în domeniu, cel mai probabil că te atrage ideea de plăti cu roadele muncii tale. Ei bine, în acest sens, ai putea căuta o listă de magazine cu plata prin Bitcoin astfel încât să poți face cumpărături de Black Friday fără a fi nevoie să intri în banii de chirie, de exemplu.

Revin la întrebarea pe care v-am adresat-o și mai sus, ați găsit vreun preț bun de Black Friday, ori ba?

Lasă un comentariu