Televizor Horizon: are sunet dar nu are imagine

Televizorul părinților are mai bine de 5-6 de când l-am cumpărat, iar în cea mai mare parte a timpului a mers foarte ok. E un Horizon de vreo 80 de centimetri, nu foarte performant dar își face treaba. Ai mei au fost mulțumiți de el.

Doar că anul acesta s-a săturat de viață. Nu după foarte mult timp de când am avut eu probleme cu televizorul de la chirie, ceva LG de 32 inch. Mai exact, este vorba despre ledurile pentru backlight.

Practic, televizorul pornește, are sunet dar nu se vede nimic pe el. Iar dacă te duci de aproape, cu lanterna, vei observa ceva imagini.

S-au ars LED-urile o dată și le-am schimbat. A mai mers câteva luni, 4-5 cam așa, iar acum iarăși nu merge. Și dat fiind faptul că am dat parcă vreo 200 de lei sau chiar mai bine, e evident că nu mai merită să plătesc încă o dată atât pentru a-i prelungi viața cu câteva luni.

Acum caut să cumpăr altul, tot ceva de 80 sau de 100 cm (să simtă un oarecare upgrade) cu preț până în 1000 lei. Așa că dacă aveți recomandări, sunt binevenite!

Lasă un comentariu