Anul ăsta iepurașul e sportiv! Idei de cadouri pentru copii

Primăvara s-a instalat deja peste tot prin jurul nostru, iar Paștele se apropie și el cu pași repezi. Drept urmare, profităm de orice ocazie pentru a ne petrece mai mult timp liber sub razele soarelui. Iar dacă tot se apropie Paștele, atunci ar trebui să ne pregătim deja listele de cumpărături cu idei de cadouri pentru copii. Pentru că Paștele nu e Paște, dacă iepurașul nu vine.

Ei bine, știu cât e de greu să găsești uneori o idee bună de cadou, așa că am decis să vă ofer o mână de ajutor. Astfel, dacă ești în căutarea unor idei de cadouri pentru copii cu ocazia sărbătorilor pascale, atunci ai ajuns la locul potrivit. Vei găsi toate ideile de care ai nevoie chiar în rândurile următoare.

Cadouri sportive pentru un plus de bucurie dar și pentru un efect practic

Cadourile practice reprezintă mereu o idee de cadou reușită și ce poate fi mai practic decât sportul? De aceea, anul acesta iepurașul este sportiv și trebuie să vină doar cu cadouri care să îi îndemne pe copii să facă sport. Iar dacă tot nu ai idei, iată care sunt recomandările mele:

Biciclete pentru copii

Mai ții minte bucuria pe care ai resimțit-o atunci când ai primit prima bicicletă? Cu siguranță nu ai uitat-o și nici nu o vei face vreodată. Ei bine, de ce să nu le oferi și copiilor tăi #biciclete pe care să le aducă iepurașul?

În oferta Decathlon vei găsi o mulțime de modele simpatice, de calitate dar și la prețuri accesibile.

Ai, de asemenea, modele pentru toate categoriile de vârstă, atât pentru băieți cât și pentru fete, așa că sigur vei găsi bicicletele ideale pe care să le oferi cadou copiilor tăi.

Mersul pe role, distracția preferată a copiilor

Poate că nu ai bugetul necesar să le cumperi biciclete sau poate că au deja bicicletă. În acest caz, te-ai putea reorienta către o pereche de role pentru copii. La fel precum în cazul bicicletelor, îți recomand să ai în vedere oferta de pe Decathlon.ro.

Sigur, va fi nevoie de ceva timp și răbdare până vor învăța să meargă cu aceste #role, iar pentru a evita juliturile ar trebui să ai în vedere și echipamentul de protecție. Astfel, vei ține cicatricile departe de genunchii copiilor tăi.

Trotinete, un cadou cu bucurie și fără pericole

Atât mersul cu bicicleta cât și cu rolele sunt mai dificile la început. Iar dacă cei mici sunt încă necopți, atunci probabil că nu îți dorești să îi vezi lovindu-se. De aceea ar trebui să ai în vedere și oferta de #trotinete. Ce poate fi mai sigur, mai plăcut și mai distractiv decât mersul cu trotineta?

Și ghici ce… găsești și trotinete în oferta Decathlon! Și chiar merită să arunci o privire peste oferta lor. Sunt atât de modele simpatice, calitative și la prețuri corecte, încât îți va fi greu să te abții din a comanda și pentru copii tăi una sau mai multe trotinete.

Acestea sunt, așadar, recomandările mele de cadouri pentru copii cu ocazia sărbătorilor pascale. De asemenea, ai putea să îți cumperi și pentru tine o bicicletă, deoarece sunt destule modele pentru adulți. Nu de alta, dar sportul este important pentru toată lumea, de la mic la mare, pe tot parcursul anului!

Lasă un comentariu