Cine spune că e costisitor să oferi cadouri copiilor? Idei de cadouri ieftine pentru 1 Iunie

1 iunie se apropie cu pași repezi, așa că mai toți părinții încep să caute deja idei de cadouri pentru copii. Ei bine, căutarea poate lua sfârșit! Iar asta deoarece în rândurile următoare am decis să ofer și eu câteva sugestii de cadouri accesibile pentru copii.

Nu vom vorbi însă despre orice tip de cadouri. M-am gândit în principal la acei părinți cu un buget mai restrâns, care caută idei de cadouri cu prețul sub 100 lei. Astfel, dacă faci parte din această categorie și ești în căutarea unor variante de cadou pe care să le oferi copiilor tăi cu ocazia zilei de 1 Iunie, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Tot la locul potrivit vei fi și dacă vei alege să intri pe Decathlon.ro, sau să vizitezi magazinul din orașul tău, la secțiunea sport pentru copii. Aici vei găsi o mulțime de produse numai bune de oferit cadou copiilor, cu ocazia zilei lor.

Țintă cu arici Kaleidoscope

Te-ai săturat să îți vezi copiii stând mereu în fața televizorului, pe calculator sau cu ochii în telefon? Ei bine, oferă-le o altă oportunitate de a-și petrece timpul într-un mod distractiv alături de prieteni. Iar această țintă cu arici Kelidoscope reprezintă o idee grozavă.

Cu siguranță copii tăi o vor folosi deseori cu prietenii, organizând adevărate competiții menite să dovedează cine are cea mai bună precizie dintre ei. În plus, costă doar 30 de lei, așa că… de ce nu?

Set Rachete Badminton BR Discover Roșu-Albastru Copii

O altă idee excelentă de cadou accesibil pentru copii, cu ocazia zilei de 1 Iunie, este și acest set de rachete pentru badminton. Îl găsești, desigur, în oferta Decathlon. Iar prețul setului este de doar 40 de lei. Mie unul nu mi se pare deloc mult.

Sunt special dedicate copiilor, iar setul conține și doi fluturași din plastic, ce îi vor ajuta pe copiii tăi să descopere acest sport minunat.

Ochelari de înot 100 Xbase Mărimea S Lentile Transparente Albastru-Portocaliu

Ori poate că juniorul tău este pasionat de înot, așa că nu există săptămână fără ca el să meargă la piscină. Ei bine, iată încă o idee excelentă de cadou: ochelari pentru înot. Foarte practici, cu un design simpatic și plăcut, dar mai ales disponibili la un preț foarte bun: doar 25 de lei costă o astfel de pereche de ochelari.

Au tratament anti-aburire, un câmp vizual cuprins între 120 și 140 de grade, o stabilitate exccelentă, dar și o etanșietate foarte bună.

În schimb, dacă înotul este o abilitate încă nedobândită, atunci i-ai putea cumpăra și o pereche de aripioare pentru înot.

Minge Fotbal Hybride F500 FIFA BASIC Mărimea 5

Dacă tot vine vara, ar merge un fotbal. Dar pentru a juca fotbal, ai nevoie de minge, așa că nu putea lipsi din acest articol. Eu am ales să recomand mingea de fotbal Hybride F500 FIFA BASIC, deoarece are un design foarte interesant și mai ales o calitate mai mult decât satisfăcătoare. În plus, prețul de 50 de lei pe care îl vei plăti pentru o astfel de minge este mai mult decât acceptabil.

Acestea sunt, așadar, alegerile mele pentru acest articol cu propuneri de cadouri în valoare de cel mult 100 lei. Vei găsi și alte idei în oferta Decathlon, așa că sunt curios care a fost alegerea ta.

Tu ce ti-ai fi dorit cand erai copil sa primesti la inceput de vara?

Lasă un comentariu