Cine-i bătrân, să moară!

Cam asta reiese din argumentele celor care iau Coronavirus peste picior: mor ăia bătrâni, care au probleme de sănătate, nu murim noi.

Practic, ei nu contează. Sunt bătrâni, poa` să moară. Au trăit destul. Ce folos mai aduc ei țării? Și așa-s bolnavi, ce dacă au poate niște probleme nu foarte grave cu care pot trăi mult și bine, atâta timp cât iau tratamentul potrivit. Poa` să moară!

Stau și mă întreb: bă, voi nu mai aveți bunici? Nu aveți părinți în vârstă? Rude în vârstă? Vecini de treabă chiar dacă au trecut mulți ani peste ei? Nu întâlniți pe stradă acei bătrâni simpatici, politicoși și foarte drăguți care îți pot îmbunătăți ziua?

Chiar atât de puțin vă pasă, bă, de bătrâni?! Dați, bă, lege ca bătrânii care trec de 70 de ani să fie condamnați direct la moarte, dacă tot îi credeți în plus. Voi, iubitorilor de conspirații și de prostie.

Atâta ipocrizie și atâta prostie cât circulă acum prin mediile sociale, rar mi-a fost dat să întâlnesc.

Atâta indiferență… ați uitat că indiferența ucide? Voi ăștia care ziceți că acest virus nou nu afectează decât bătrânii și ieșiți bine-mersi pe stradă la plimbare… Voi sunteți niște călăi, bă! Sunteți ucigași fără să vă dați seama.

Ucideți cu prostia, cu ignoranța și cu indiferența! Iar pedepsele nu ar trebui să fie amenzi, ci închisoare cu executare ani buni… ani buni în care să meditați la toate conspirațiile care vă trec prin cap, sau care vă sunt băgate în cap atât de ușor. Că nu aveți nici o barieră.

Sper să ne citim cu bine, peste ceva timp… da` nu cred!

Lasă un comentariu