Carantină la țară… hai că merge!

Reședința mea de carantină e la țară. Am fugit de la Suceava în urmă cu vreo 3 săptămâni și ceva, pe când erau doar 1-2 cazuri. Știam că nu o să dureze mult până când vor apărea diferite restricționări așa că am vrut să fiu sigur.

Nu mă gândeam totuși că numărul de cazuri o să explodeze în halul ăsta la Suceava. Sper să își revină degrabă, că am de gând să mă întorc pe când s-o putea.

Nu-s genul de om care să stea prea mult acasă. M-am născut la țară, iubesc libertatea. Știam că la țară o pot găsi într-un fel sau altul.

Lucrez de acasă, iar după program am multe alte treburi. Timpul zboară așa că nici nu știu când a trecut aproape o lună de zile. Sper să treacă la fel de repede și următoarea perioadă cât avem de stat în casă.

Weekendurile sunt însă foarte urâte, mai ales seara. Cum să nu poți ieși la o bere? Offf!

Activitate este. În grădină sunt multe de făcut, la fel și în curte plus că sunt și animale. Nu ai când să te plictisești, mai ales dacă îți place să faci treabă.

Cât despre măsurile impuse de ordonanțele militare, în mediul rural sunt aplicate mai mult sau mai puțin. Sunt încă multe persoane care umblă aiurea, în ciuda tuturor restricțiilor.

La țară sunt probabil printre puținii fraieri care respectă regulile. Ies doar când am treabă și atunci îmi fac declarație pe telefon. Sunt mai împăcat cu mine așa.

La voi cum e carantina?

Lasă un comentariu