Ce vreau să îmi cumpăr de Black Friday?

Black Friday oferă foarte multe oportunități pentru persoanele care au nevoi reale. De aceea, le spun mereu tuturor celor care mă întreabă ceva despre reducerile de Black Friday că ar trebui să facă shopping în această perioadă doar dacă au reală nevoie de produsele pe care le comandă.

Nu trebuie să cumperi un produs anume doar pentru că este la reducere. Dacă mai apoi acesta va sta aproape tot timpul într-un sertar și se va pune praful pe el, atunci nu mai încape îndoială că a fost o decizie bazată pe instinct, aproape deloc gândită.

Vrei să faci cumpărături inteligente de Black Friday? Am eu câteva recomandări pentru tine:

  1. Stabilește o listă cu produsele de care ai neapărată nevoie;
  2. Caută prin magazinele online produsele care intră în categoria de mai sus;
  3. Analizează prețurile pe care aceste produse le au de-a lungul timpului, pentru a fi sigur că nu vei fi victima unei reduceri fake;
  4. Adaugă produsele la favorite, iar dacă de Black Friday sunt la reducere, cumpără-le fără a mai sta pe gânduri.

Iar dacă vei respecta aceste 4 sfaturi foarte practice, atunci sigur vei reuși să faci achiziții reușite de Black Friday.

Ce îmi cumpăr eu de Black Friday?

Acum că am deschis subiectul, te întrebi probabil ce planuri am eu anul acesta de black friday. Ei bine, sunt un om simplu și am nevoi simple.

Anvelopele pe care le folosesc pentru mașina mea sunt destul de vechi de acum și mai ales destul de uzate. În plus, de-a lungul timpului nu pot spune că am fost foarte mulțumit de performanțele acestora atunci când carosabilul era acoperit de zăpadă sau gheață. Drept urmare, mă gândesc să cumpăr un nou set de anvelope de iarnă. Voi miza pe calitate și sper să găsesc un set de anvelope cât mai bune.

Totuși, iau în calcul și opțiunea de a trece pe anvelopele all season. Pentru că iernile nu mai sunt la fel de grele, ci mai degrabă sunt destul de blânde. Iar în acele zile când iarna își intră în drepturi, nu am nici o problemă în a lăsa mașina acasă. Pot lucra de acasă, iar la sală mă pot duce pe jos, chiar dacă nu este foarte aproape.

Eu am în vedere oferta de Black Friday pe E-roti. Ei organizează evenimentul Black Friday în perioada 11.11.2022 – 19.11.2022, așa că voi avea suficient timp să analizez în cele mai mici detalii prețurile pe care le pregătesc aceștia. Totuși, trebuie să fiu mai atent în primele două zile, atunci când discountul va fi de până la 70%. Mai apoi, acesta va fi mai mic, de 40%, ceea ce înseamnă totuși că prețurile vor fi destul de bune.

Voi ce vă cumpărați de Black Friday? Puneți nevoile înainte de toate, ori mergeți pe instinct?

Lasă un comentariu