Vreau un Black Friday muzical

Black Friday este acel moment din an în care poți face o mulțime de cumpărături la prețuri faine, deoarece toate magazinele, sau aproape toate, au reduceri. Dar, chiar dacă ne dorim o mulțime de lucruri, nu înseamnă că le cumpărăm pe toate. Situația financiară, cel mai adesea, nu ne permite asta, așa că trebuie să ne limităm doar la produsele pe care ni le dorim cel mai mult sau de care avem cea mai mare nevoie.

Nu avem ce face, așa că ne adaptăm situației. Eu unul mi-am spus clar ce vreau să îmi cumpăr nou anul acesta de Black Friday. Este vorba, desigur, despre setul de anvelope all season despre care am vorbit în ultimele articole de pe acest blog. Dar nu sunt singurele produse pe care mi le-aș dori.

Eu iubesc muzica și îmi place să cred că o simt și o trăiesc mai mult decât un ascultător obișnuit. Așa se face că încerc cât mai des să mă bucur de muzică bună live dar totodată îmi place să o iau și acasă. Am un pickup, am diferite boxe portabile, am o boxă smart și parcă niciodată nu-s suficiente. Vreau mai mult!

Așa se face că în acest an mi-aș dori o pereche de căști mai bune. Am deja două perechi de căști, dar nu aș putea spune că sunt chiar cele mai bune, mai ales că au fost destul de ieftine. În plus, ambele-s cu fir, ceea ce nu le face la fel de confortabile precum mi-aș dori. Aș vrea mai multă libertate de mișcare, urăsc cablurile, așa că anul acesta voi fi cu ochii pe căștile wireless.

Sunt sigur că vor fi în oferta multor magazine care comercializează astfel de produse. Doar că… nu vreau niște căști oarecare, ci o pereche de căști cu adevărat calitative.

În acest sens, eu unul voi fi cu ochii pe oferta celor de la AVStore. Vom avea Black Friday pe AvStore și abia aștept să văd produsele. Fiind un magazin focusat pe produsele audio, sunt sigur că vor fi multe căști interesante la reducere. Iar dacă prețurile se ridică la nivelul așteptărilor mele, nu voi ezita să fac o nouă comandă.

Nu aș zice NU nici unei boxe portabile ceva mai puternice decât cea pe care o folosesc în prezent. Uneori, la câte un grătar în aer liber, ar merge o boxă portabilă o idee mai bună din punct de vedere al sunetului, așa că sper să o obțin odată cu acest black friday.

Lasă un comentariu