Ca un gospodar ce sunt, vreau să profit de Black Friday

Îmi place să cred că sunt o persoană destul de pricepută, care nu lasă de azi pe mâine anumite lucrări ce nu permit o amânare. Mă ocup de tot ce trebuie reparat prin casă și nu dau înapoi atunci când vreau să construiesc ceva anume. Asta chiar dacă nu sunt chiar talentat ci mai degrabă am două mâini stângi.

Îmi place să mă consider un gospodar, venind mai ales din mediul rural, și nu aș renunța niciodată la acest moft al meu.

Așa se face că de-a lungul timpului am cumpărat o mulțime de scule. Am în mașină scule și unelte de toate tipurile, de la cheli la clești, patenți sau șurubelnițe. Altfel spus, ori de câte ori am avut nevoie de o unealtă anume, pe care nu o dețineam, am ales să o cumpăr în loc să o împrumut. Iar asta pentru că am crescut cu mentalitatea „e bine să ai lucrul tău”. Drept urmare, nici nu obișnuiesc să dau mai departe din sculele mele.

Ei bine, pentru mine, evenimentul de Black Friday de pe Micul Fermier reprezintă o ocazie grozavă de a-mi îmbogăți bagajul de scule și unelte. Așa că sigur voi adăuga câteva noi scule electrice.

În principal mi-aș dori un ciocan rotopercutor, deoarece am câteva demolări de făcut anul viitor, inclusiv o placă din beton de spart, așa că sigur mi-ar fi mai ușor cu o astfel de unealtă. Sigur, găsesc deja una la unchiul meu dar, așa cum spuneam, nu sunt neapărat fan al ideii de a împrumuta scule.

La fel de mult mă bucură ideea deținerii unui fierăstrău pendular tip sabie. E foarte practic această unealtă la tăiat câte o creangă, câte o bucată de fier sau, de ce nu la tranșat un animal. Am avut un astfel de fierăstrău, dar fiind un model de proastă calitate, nu a rezistat prea mult și s-a stricat.

În final, nu ar trebui să uit să spun că sunt un mare pasionat al lucratului cu lemn, iar un strung electric pentru prelucrarea lemnului este un vis pe care îl am de foarte mult timp. Sper că va deveni realitate într-o bună zi, iar aceasta ar putea fi cât de curând, deoarece are un preț bun acum cu ocazia Black Friday.

Cam acestea sunt lucrurile pe care mi le propun să le adaug în bagajul meu de gospodar, profitând de reducerile organizate cu ocazia Black Friday. Voi cum veți profita de acest Black Friday?

Lasă un comentariu