Black Friday poate fi și constructiv

În general, Black Friday nu are o imagine prea bună în România, chiar dacă practici nașpa au loc peste tot. Când spunem Black Friday, multe persoane se gândesc la o grămadă de lume care se calcă în picioare pentru ceva tigaie la preț redus. Ori la prețuri crescute în august, pentru a fi reduse în noiembrie. Dar să fie oare chiar așa?

Eu unul cred că Black Friday este un eveniment mișto. Este mișto dacă știi să te folosești de el. Dacă ești responsabil, urmărești prețurile pe tot parcursul timpului și nu faci cumpărături la instinct. Aceste trei calități te pot ajuta să nu arunci banii pe fereastră de Black Friday.

De exemplu, eu am făcut cumpărături cam în fiecare an de când Black Friday a fost lansat în România. Cel mai adesea am luat produse de care am nevoie prin casă, dar nu am zis nu și altor produse pe care le-am considerat utile. De prea puține ori achizițiile făcute s-au dovedit a fi inutile, ci m-am folosit de cea mai mare parte a produselor, iar de multe dintre ele mă folosesc și astăzi.

Ceva nu omit să cumpăr în fiecare an: cărți! Am mereu o listă de cărți pe care vreau să le cumpăr și notez prețurile acestora în diferite momente ale anului. Dacă de Black Friday au un preț bun, sigur nu îmi scapă. Și ghiciți ce: la cărți, Black Friday se face pe bune!

Te poți convinge de asta aruncând o privire peste evenimentul black friday de pe Books Express. Dacă limba engleză nu vă creează probleme, citiți în engleză de obicei sau, de ce nu, vă propuneți să învățați engleza, atunci această librărie online merită toată atenția ta.

Perioada de promoții este organizată între 11 – 13 noiembrie, pentru că de regulă cititorii se pot decide greu ce cărți să-și cumpere, iar discountul poate ajunge până la 70%. Astfel, dacă ai loc în bibliotecă, atunci iată o oportunitate grozavă pentru a-l umple.

Totuși, am și în acest sens câteva sfaturi. Mai exact, nu cumpăra mai multe cărți decât poți citi în următoarele câteva luni. În acest fel, nu îți vei încălca bugetul, dar totodată să nu uităm că nu este niciodată o idee rea să investești în cărți. Asta mai ales dacă știi sigur că le vei citi într-o bună zi.

Voi ce produse adăugați în coș de Black Friday? Sper că nu uitați de cărți și, mai ales, nu m-aș supăra să îmi spuneți în secțiunea de comentarii care sunt cărțile pe care le-ați comandat și, de ce nu, de unde.

Lasă un comentariu