Prioritatea mea numărul 1 de Black Friday

De când mă știu, mi-au plăcut reducerile. Așa se face că încă de când conceptul de Black Friday a apărut la noi, nu cred că a trecut ediție de Black Firday fără ca eu să cumpăr un produs anume. Îmi place să cred că în acest mod fac economii și mă bucur de produsele de care am nevoie la prețuri mult mai bune decât în mod obișnuit.

Pentru că în doar câteva zile urmează ca marea majoritate a magazinelor online, dar și fizice, urmează să organizeze campania de reduceri cunoscută cu numele de Black Friday, am decis să vorbesc puțin cu voi despre planurile mele pentru acest eveniment.

Știu că și voi vă pregătiți pentru cumpărături, iar dacă nu aveți idee ce să cumpărați anul acesta de Black Friday, este foarte probabil să vă puteți inspira de la mine și mai ales de planul meu pentru această ediție de reduceri mari.

Vinerea neagră a anului 2022 este dedicată mașinii mele

O bună vreme nu am făcut nici o investiție pentru mașina pe care o folosesc zilnic. A fost în condiție bună, așa că pur și simplu nu a fost necesar.

Totuși, bucuria s-a terminat anul acesta când una câte una, componentele mașinii au cerut o schimbare, obosite fiind mai ales de drumurile din România. Am schimbat o bună parte dintre cele mai importante componente ale mașinii și nu mi-a mai rămas decât să mai cumpăr și anvelope.

Momentan folosesc anvelope de iarnă. Nu le-am mai schimbat primăvara, deoarece erau suficient de uzate, cele de vară nu erau bune nici ele, așa că mi-am asumat uzarea lor completă în timpul verii, întocmai pentru a le schimba iarna aceasta.

Nu am schimbat încă anvelopele deoarece aștept să înceapă Black Friday pe anvelope-oferte.ro. Presimt că vor fi prețuri bune anul acesta la anvelopele tip all season.

Vreau să trec la all season din multe motive. În primul rând, cred că anvelopele all season sunt mai accesibile din punct de vedere al costurilor, deoarece nu vei mai avea nevoie de două seturi de anvelope, unul de vară și unul de iarnă. De asemenea, nu mai trebuie să schimbi mereu anvelopele, la trecerea de la sezonul cald la cel rece și invers, ceea ce este mult mai confortabil.

În plus, eu unul sunt de părere că nu mai avem iernile de altă dată. În ultimele două ierni, a fost iarnă în adevăratul sens al cuvântului doar 1-2-3 săptămâni. Nu depind atât de mult de mașină așa că voi evita să circul în condiții severe de iarnă, așa că nu mă sperie deloc ideea de a folosi anvelope all season.

Sunt curios… ce vă cumpărați voi de black friday și ce anvelope aveți pe mașină?

Lasă un comentariu