Am făcut prima doză de vaccin împotriva COVID-19

Am tot povestit aici pe blog fiecare pas al drumului către vaccin, de la înregistrarea pe platformă la programarea pentru vaccin iar acum a sosit timpul să vorbesc despre pasul 3, anume despre prima doză de vaccin pe care am făcut-o ieri, 27 martie.

Am fost programat la ora 13:00, la centrul de la Mall. Iar pe la 12:15 m-am pornit către centru, pentru că prefer să ajung mereu la timp. Bineînțeles că am ajuuuns mult mai devreme, așa că m-am prezentat pe la 12:30 la centru, unde am fost „preluat”. Am completat ceva hârtii pe acolo cu nume, prenume, CNP și câteva răspunsuri la întrebări de genul „ai avut covid? sau ai luat nu știu ce pastile?”.

Apoi mi-am primit doza de vaccin, Moderna, și nici nu am simțit când m-o înțepat. Am așteptat 15 minute, tot acolo, să văd dacă pică mâna sau nu, dar a fost totul în regulă.

De fapt, ieri toată ziua nu am avut nimic. De dimineață m-am trezit cu o ușoară durere musculară, mai ales că am dormit cam toată noaptea pe mâna stângă, la care m-am vaccinat. Dar deocamdat… doar atât.

Om` vedea ce va fi și după rapel, pe care îl am pe 24!

Lasă un comentariu