Amazon Prime Video e disponibil și în România

Aparent e de pe la începutul anului disponibil și la noi, doar că la mine a ajuns mai greu informația. Abia zilele trecute am văzut ceva reclamă sponsorizată pe Facebook, de la ei.

Poți opta pentru un abonament de încercare, de 7 zile, gratuit. Mi-am făcut și eu cont azi să văd care e treaba. Pentru început, nu știu câte luni, prețul abonamentului va fi de 14 lei. Apoi cică ar putea fi mai scump, din câte citeam pe interneți.

E destul de ciudat faptul că au „lansat” platforma în România fără să o traducă în limba română, mai ales că nu ai foarte mult de muncă să faci asta. Pentru câteva beri o poate face oricine, probabil, doar că nu s-au complicat.

Sunt destul de multe filme cu subtitrare în română, doar că trebuie să verici înainte. Nu există o opțiune de a le sorta doar pe cele cu subtitrare în română, ori n-am găsit-o eu. Am făcut contul pe laptop, iar pe tv aveam deja aplicația Prime Video.

O săptămână o să las Netflix pe dreapta, să văd ce ofertă are Prime Video. Momentan, în timp ce scriu articolul ăsta, am dat play la primul The Purge. Îmi place seria asta de filme. În rest, după o privire așa… pot spune că oferta e ceva mai săracă, însă ai ce vedea. Nu știu dacă în regim de maraton, câteva luni bune, dar cu siguranță sunt destul de multe filme interesante.

E bine venită prezența lor pe aici, mai ales după zvonurile că Netflix vor să nu mai permită împărtășirea contului cu alte persoane, astfel încât să se poată obține un preț mai bun. 15-20 de lei aș plăti pentru filme și seriale, mai mult.. nu cred.

Update: Am terminat filmul, dau să pun altul: The Purge Anarchy. Doar că nu are subtitrare în română. Oare nu au auzit de subs.ro?

Lasă un comentariu