Mi-am cumpărat masa lucru A+WFM2 și nu sunt mulțumit de ea

Vorbeam într-un articol anterior despre birouri reglabile. Ei bine, într-un final mi-am cumpărat și eu unul. Este vorba despre modelul A+ WFM2, de pe eMag. E epuizat stocul în momentul scrierii articolului, însă atunci când l-am comandat eu, a costat 270 de lei.

L-am luat de ceva timp și de atunci, l-am tot folosit destul încât să pot spune că nu sunt mulțumit deloc de el. Nu deocamdată. A fost ușor de montat, vine cu sculele necesare, fără șurubelniță, schița e clară… iar totul durează mai puțin de 10 minute.

E mișto per total, ca design și materiale doar că nu e chiar atât de stabil precum ziceau unii la comentarii. În partea opusă țevii de sprijin, blatul se mișcă destul de mult și poate fi foarte enervant uneori. Are o cursă de vreo 5 cm, deci nu e o mică mișcare.

Apoi, dacă vrei să îl muți și tragi de blat, se ridică singur ceea ce poate fi aiurea de tot, mai ales dacă ai lucruri pe el. Eu îl țin sub televizor, când nu îl folosesc, și de vreo 2 ori era să îl lovească.

Nu l-am trimis înapoi, deși ar fi trebuit. Aveam nevoie de el așa că l-am acceptat cu „bune și cu rele”. În schimb, îl voi demonta și îl voi lua la țară ca să îl fac mai stabil. Îi trebuie doar două trei șuruburi în plus și, sper eu, va fi mai stabil. Trebuie doar să stabilesc câteva dimensiuni „standard” pe care mai apoi să le blochez după bunul plac.

Așadar, dacă aveți nevoie de un birou reglabil, Masa de lucru A+ WFM2 nu e neapărat cea mai bună alegere.

9 comentarii la „Mi-am cumpărat masa lucru A+WFM2 și nu sunt mulțumit de ea”

  1. De ceva vreme mă bate și pe mine gândul să-mi iau un astfel de birou, dar eu ar trebui să-l iau mare, că totuși am 3 minitoare dintre care 2 sunt ultra wide, deci.. măricele. 🙂 Și trebuie neaparat să fie rezistent la greutate, altfel, îl iau degeaba.. și-l transform în „giveaway” 🙂

    Răspunde

Lasă un comentariu