Zâmbiți, vă rog!

Ori de câte ori am fost nevoit să îmi cumpăr un telefon, primul aspect care m-a interesat a fost camera foto. Am avut, de când mă știut, o oarecare atracție pentru fotografie și adesea am salivat la ofertele de aparate foto. Nimic mai mult, însă.

Până în urmă cu câteva zile, când toate planetele s-au aliniat și în coșul de cumpărături a ajuns un OLYMPUS E-M10 Mark III, recomandat desigur de către Marius, că eu sunt habarnist rău la treaba asta, și nu numai.

Dar a ales bine. Iar aici nu mă refer neapărat din punct de vedere al specificațiilor tehnice, că acolo e matematică pentru mine. Eu matematică nu știu.

Designul lui Olympus Mark III m-a cucerit. E vitange, are fer pe carcasă, se simte mișto în mână. La capitolul ăsta stă foarte bine.

Abia a ajuns aseară și încă nu am apucat să mă joc prea mult cu el. Doar câteva poze pe auto, explorat puțin setările și urmează să-i citesc manualul. Am găsit unul pe net, că al lui vine cu doar 3-4 pagini și cam atât.

De acuma, am treabă. Sunt conștient că sunt milioane de lucruri de învățat și sper doar că nu îmi voi pierde motivația. Cert e că în viitorul apropiat veți vedea mai multe poze de la mine pe Instagram, așa că dați cu Follow acolo în cazul în care nu ați făcut asta deja.

Lasă un comentariu