AWB de la Urgent Cargus e degeaba

Camera foto despre care scriam în articolul anterior a fost comandată de la Altex și am optat pentru livrarea în magazin. M-am gândit că va ajunge mai rapid dacă au ei pe stoc, mai ales că sunt vreo 3 sau 4 magazine în Suceava. Ei bine, nu a fost așa.

Atât camera cât și cardul au fost livrate, separat, cu Urgent Cargus. După ce am comandat, am primit destul de rapid confirmarea că au fost predate curierului. Iar după ce au fost predate curierului, nu am mai știut nimic de comandă.

Desigur, am primit AWB și recomandarea de a urmări comanda pe site-ul Urgent Cargus. Doar că au ajuns coletele, iar actualizări nu au mai fost pe acolo. Doar pentru unul dintre colete am primit un SMS că se face livrarea în ziua respectivă. Pentru celălalt, nimic-nimic.

Nu e o noutate că AWB-ul e degeaba, chiar dacă rolul lui ar trebui – teoretic – acela de a te ajuta să urmărești comanda. Doar că nu înțeleg de ce îl mai promovează și nu renunță, pur și simplu, la el. Nu e eficient, nu e util iar asta pentru că nu merge.

Dacă nu poate fi făcut să fie funcțional, de ce să mai fie băgat la înaintare AWB-ul, ca oamenii să încerce în zadar să îl folosească?

Lasă un comentariu