Sportul, un dar prețios pentru copii!

Ziua copiilor se apropie cu pași foarte repezi, iar înainte de a vorbi despre cadouri, dulciuri și alte activități mai puțin sănătoase, sportul ar trebui readus în discuție. Trăim vremuri în care se vorbește tot mai mult despre obezitate și tot mai rar despre sport. În plus, programul școlar include mult prea puține ore de sport, iar cum acesta este esențial pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor, poate că ar trebui să ne concentrăm mai mult asupra acestui detaliu.

Încă nu sunt părinte, însă un lucru îl știu sigur: atunci când voi avea copii, sportul va fi o prioritate pentru ei. Atunci când vor fi suficient de mari, voi merge cu ei pe la toate sporturile posibile, pentru a descoperi împreună care este sportul de care juniorul este atras.

Odată descoperit acest sport, sigur va avea parte de toată susținerea noastră atât morală cât mai ales financiară. Noroc că la Decathlon toate articolele sportive sunt accesibile și de calitate, nu-i așa?

Și mai important este faptul că Decathlon a decis să creeze o sursă de informare de mare ajutor pentru copii, părinți și nu numai. Nu mă credeți pe cuvânt? Accesați acest link și veți descoperi pagina cu sfaturi sportive, dacă le pot numi așa. Fiind un magazin specializat pe articolele sportive, cred că sunt cei mai în măsură să ofere astfel de sfaturi, nu-i așa?

Iar pentru că tot vorbeam despre alegerea sportului în funcție de vârsta copilului, se pare că există un material conceput special pe această temă. Mi-a făcut plăcere să descopăr că înotul sau alergatul sunt sporturile care pot fi practicate încă de la cele mai fragede vârste. Găsiți mai multe detalii citind articolul despre sporturi pentru copii.

Dacă tot vine 1 iunie și, fie că îți place sau nu, trebuie să cumperi un cadou pentru copilul tău, de ce să nu îi cumperi un articol prin intermediul căruia să descopere un nou sport? Poate fi o bicicletă, un skateboard sau chiar câteva accesorii cu care să descopere înotul în siguranță și cu mai mult entuziasm.

Te-ai decis să cumperi o bicicletă? Nu te grăbi să alegi modelul în funcție de culoare, așa cum cu toții am făcut la un moment dat. Respectă sfaturile specialiștilor deoarece așa vei face, fără doar și poate, cea mai bună alegere pentru copilul tău. De exemplu… poate că trebuie să cumperi o bicicletă fără pedale. Te-ai fi gândit la asta până acum?

Eu nu. Iar dacă tocmai îmi învăț partenera să meargă pe bicicletă, mă gândesc că nu ar fi fost rău să existe o astfel de bicicletă și pentru ea. Ar fi o idee bună să scot pedalele de la bicicleta mare, oare? Probabil că nu. Eh, vom învăța noi chiar și așa. Poate că vom lua niște cotiere, până una alta.

Ceea ce îmi doresc eu este ca până în momentul în care apar juniorii mei, gașca de la Decathlon să tragă tare și să publice acolo un număr cât mai mare de materiale, întocmai să am de unde să mă documentez ori de câte ori cei mici vor să încerce sporturi noi.

Lăudabilă inițiativa, jos pălăria chiar! Iar ceea ce trebuie să rețineți voi este că la Decathlon găsiți informații despre orice sport și orice nivel de practică. Așa că vă invit să le descoperiți și voi.

Lasă un comentariu