After Life, un serial foarte mișto disponibil pe Netflix

După ce am terminat The Last Kingdom am fost cam pe pauză cu filmele și serialele. Nu găseam unul care să mă prindă din primele secunde, așa că urmau să fie închise după doar 10 minute.

Navigând pe pagina principală Netflix, am observat serialul After Life (Viața de apoi), serial inclus pe undeva printre cele mai populare de pe Netflix.

M-am uitat câteva secunde și la trailer și părea interesant. I-am dat play și am terminat primul sezon de aseară. Mă rog, nici nu e prea mare. Are 6 episoade sezonul I și 6 episoade sezonul II.

Iar episoadele sunt destul de scurte. În jur de jumătate de oră are episodul, așa că pot spune că este un serial foarte ușor de vizionat.

E un serial britanic cu umor sec și chiar puțin cinic. În centru îl are pe Ricky Gervais care este atât regizor cât și actor principal, Tony. Tony e un personaj foarte sarcastic iar singura lui dorință este aceea de a se sinucide, după ce nevastă-sa a murit de cancer.

Este jurnalist la un ziar patronat de cumnatul său, cel care încearcă cu greu să îl convingă că trebuie să treacă peste tragedia cauzată de decesul soției. De asemenea, ziarul are numai subiecte atipice, care nu de puține ori te fac să râzi.

Sarcasmul lui Tony și umorul său negru este cel mai adesea amuzant dar sunt și multe scene dramatice care îți mai taie din cheful de râs. Iar per total, pot spune că este unul dintre cele mai faine seriale din ultima vreme.

A fost nominalizat la Premiul Național de Televiziune pentru cel mai popular serial de comedie, premiu câștigat însă de Mrs. Brown`s Boys.

Zic să îl încercați, merită!

Lasă un comentariu