E de rău să îți încerci norocul?

Am început să scriu acest articol nu înainte de a plasa un bilet la pariuri sportive. Este joi, iar joia este zi de competiții europene. Mai precis, se joacă meciurile din Europa League precum și meciuri din Conference League, competiție înființată de nu foarte mult timp.

Joc la pariuri ocazional. Fac o depunere de 20-30 de lei la o agenție de pariuri iar apoi plasez bilete sportive cu 2 lei. De regulă joc cote de 40-50, ca să se înțeleagă ceva dacă reușesc să câștig biletul. Se mai întâmplă și asta, nu foarte des, dar s-a mai întâmplat. O parte din banii câștigați îi retrag iar cu ei îmi cumpăr ceva lucru de care am nevoie. Cealaltă parte rămâne în cont pentru și mai multă distracție.

Îmi place să cred în noroc, iar acesta este principalul motiv pentru care joc la pariuri ocazional. Să fiu sincer, de vreo câteva ori mi-am încercat norocul și la cazinouri online, ba chiar am călcat pragul și celor fizice de vreo câteva ori. Experiența nu a fost neapărat pe gustul meu, așa că am renunțat la idee.

Sunt de părere că în viață trebuie să îți încerci norocul. De exemplu, ocazional mai plasez bilete pe care le numesc avioane. Adică acele bilete cu fooooarte multe evenimente pe ele, care ar trebui să îți ofere câștiguri de zeci sau chiar sute de mii de lei, la o miză de doar 2 lei. Ce șanse sunt să câștigi un astfel de pariuri? Probabil infime, dar dacă există șanse de 0,00001% atunci înseamnă că s-ar putea întâmpla cândva. Unora li se întâmplă, așa că de ce nu?

Jocurile de noroc și nici măcar un cazino nu este ceva neapărat negativ, atât timp cât tratezi totul în mod indiferent. Mai precis, nu trebuie să te gândești că jocurile de noroc îți pot schimba viața, ajutându-te să te îmbogățești peste noapte. Sau cel puțin nu te baza pe asta, deoarece șansele sunt foarte mici, așa că disperarea și frustrarea vor fi la cote foarte înalte.

De asemenea, trebuie să fii responsabil. Așa se face că prin agenții se promovează tot mai des ideea de joc responsabil, cu toate că nu știu cât de mult își doresc ei să fii cu adevărat responsabil. În fine!

Îmi place să cred că doar cei puternici și stăpâni pe sine se pot aventura în această lume a norocului. Cred că mă număr printre ei, iar de aceea nu am avut niciodată o problemă cu asta.

În pariuri mă folosesc de statistici cât pot de mult, dar sunt și momente când merg strict pe intuiție. Astăzi am făcut asta, așa că sunt curios ce iese. De asemenea, mai sunt și cazuri în care mă folosesc de ponturile celor care oferă astfel de recomandări, așa cum este Paul Matei de pe DeluxeCasinoBonus.ro.

Prefer însă mai degrabă să joc pe cont propriu, iar asta fac cel mai des.

Voi vă testați norocul? Dacă da, atunci m-aș bucura să aflu cum o faceți. La jocuri de noroc, sau altfel? Îmi puteți răspunde în comentarii.

Lasă un comentariu