Unde găsești mai multe fețe (skin-uri) pentru Xiaomi Mi Band 4

Am zis, nu de puține ori, că un motiv important pentru care mi-aș cumpăra un ceas inteligent – la un moment dat – ar fi posibilitatea de a schimba fața/skin-ul. Aș avea practic un ceas nou zilnic.

Și brățara Xiaomi Mi Band 4 are posibilitatea asta, doar că e un ecran mult mai mic. Ecranul, deși AMOLED, al brățării Xiaomi Mi Band 4 nu are decât 0.95″. Totuși, sunt o mulțime de fețe disponibile.

Sunt puține cele pe gustul meu. De aceea am stat mai bine de o lună cu fața standard. Totuși, am găsit una mai interesantă, care mi-a plăcut și am aplicat-o.

Aplicația originală a brățării, Mi Fit, nu are prea multe opțiuni. Îți oferă câteva fețe pentru brățarade fitness Xiaomi Mi Band 4 dar puține. Există însă alternative!

Dacă vei căuta „Xiaomi Mi Band 4” pe Google Play, vei găsi o mulțime de aplicații. Eu am instalat-o pe asta. Mi Band 4 WatchFaces se numește și are următoarea imagine pe Google Play:

Avantajul ei e acela că poți alege să ți se afișeze doar fețele care sunt traduse în limba română. Probabil zilele săptămânii sunt traduse, luna și alte chestii de genul. Există o mulțime de filtre și la fel de multe fețe. Eu am descărcat câteva și le am în telefon pentru momentul în care voi dori să schimb fața.

Lasă un comentariu