Învață să împarți cărțile la Blackjack

Jocurile de cărți ne fascinează – o dată prin ceea ce sunt, iar apoi prin ceea ce oferă. Sunt o pârghie impresionantă de a aduce oamenii împreună și oferă diverse oportunități de distracție, de a te simți mai relaxat dar și ocazia de a-ți putea rotunji veniturile. Ba chiar unii dintre noi au reușit să transforme pasiunea asta de a face pariuri la jocurile de noroc în o meserie, pentru că au reușit să își coordoneze atât de bine mișcările, că sunt incredibil de buni la ce și cum fac la cazinouri, fie că sunt online sau offline.

Revenind la jocurile de cărți, este important de reținut că acestea sunt cât se poate de ofertante în ceea ce privește opțiunile, pentru că ai atât de multe dintre care să alegi! Este aproape imposibil să nu găsești ceva care să ți se potrivească, pentru că sunt foarte multe titluri care se potrivesc atât de multor personalități – iar tocmai pentru că suntem atât de diferiți face totul cu atât mai interactiv și atrăgător.

Printre cele mai populare jocuri de cărți, că vrem să insistăm pe acest subiect, se numără pokerul, Solitaire, Rummy, Baccarat și Blackjack. Pentru cel din urmă am vrea să povestim puțin despre cât de important este să îl încerci, dar mai ales să îl joci și să faci pariuri (casino onlineeste o variantă de luat în considerare). Iar dacă vrei să oferi această oportunitate de gaming la tine acasă, să știi că o mare parte din succes stă în modul cum știi să împarți cărțile, aceasta fiind o parte importantă în dinamica jocului.

Amestecarea cărților la Blackjack – tipurile disponibile

La blackjack, dealerul amestecă cărți înainte de fiecare joc nou, indiferent dacă este vorba despre o versiune live sau despre una virtuală. În ambele variante, scopul amestecării este de a pune cărțile într-o ordine pur întâmplătoare, fiind totodată o asigurare a faptului că vă fi imposibil ca cineva să poată prezice ce carte va urma.

Înainte de a explica modul în care diferitele abordări pot afecta jocurile și cotele, este important să înțelegi exact cum funcționează fiecare – modurile disponibile sunt următoarele:

  • amestecarea cărților manual este exact ceea ce sugerează numele și anume faptul că amestecarea se face cu și de factor uman, adică dealerul este cel responsabil. Acesta fie așteaptă până la sfârșitul unui joc sau până când teancul de extragere devine foarte mic pentru a face amestecarea, însă totul depinde de regulile casei
  • amestecarea automată urmează același model explicat anterior, cu diferența că aici discutăm despre o intervenție mecanică, pentru că în loc să fie vorba despre o persoană, de operațiune se ocupă o mașinărie, de regulă asta fiind o opțiune în online
  • amestecarea continuă se întâmplă când cărțile folosite sunt reintroduse instantaneu în teancul de cărți disponibile pentru utilizare și amestecarea se face constant, ca să existe un flux continuu de cărți disponibile și bazate pe factorul random

Cum afectează amestecarea cărților șansele de câștig la Blackjack

Așa cum ți-ai dat seama deja, cum sau dacă se amestecă cărțile la rundele de joc Blackjack contează foarte mult. Ba chiar am putea spune că aici este vorba despre o artă, una care schimbă și modelează modul în care jocul se întâmplă. Termenul de “aleatoriu” se află la baza jocurilor de cărți, asigurând corectitudinea și imprevizibilitatea.

Numărarea cărților este unul dintre cele mai vechi trucuri de cărți atunci când vine vorba despre a juca blackjack. Cea mai folosită metodă, pentru transparență în joc, este metoda de amestecare continuă pentru a face acest lucru mult mai dificil. Place faptul că tinde să producă o gamă mai aleatorie de cărți în comparație cu amestecarea manuală.

De reținut este că nici una, nici alta nu schimbă cotele de joc pentru participanți. Se pare doar că diferențele de probabilități tind să fie mici, existând aici o marjă neglijabilă de avantaj, cu toate că la versiunea automatizată există o mică slăbire a puterii marginii casei. Natura mai randomizată a jocului de Blackjack poate face ca jucătorii să obțină mai mulți de 10 și astfel.au posibilitatea să formeze mai multe blackjack-uri. Totodată, alți factori, cum ar fi decizia jucătorului, experiența lui, pot avea un impact la fel de mare asupra unui anumit joc.

Cum se împart cărțile?

Cu toate că suntem dispuși să povestim aici despre metodele și recomandările privind amestecarea cărților de joc, credem că cel mai bine vei învață să controlezi această parte doar urmărind tutoriale care îți arată, la propriu, cum să coordonezi mișcările și să faci totul ca la carte.

La fel de important este să ai în vedere faptul că există mai multe tehnici (amestecul peste mână, amestecul riflaj, amestecul hindus, tăierea pachetului), fiecare cu avantajele și dezavantajele sale, așa că mai întâi trebuie să știi care sunt și să o alegi pe cea pe care să vrei să o stăpânești.

Sigur, aici nu este vorba despre a face trucuri de magie, dar îndemânarea, coordonarea, atenția, răbdarea, toate sunt esențiale. Trebuie să reții că nu te grăbește nimeni, că trebuie să adopți o anumită postură și că distribuția aleatorie a cărților este și una corectă.

Printre cele mai importante sfaturi de care să ții cont îți reamintim că pachetul trebuie ținut ferm, nu trebuie să îndoi cărțile la amestecare, viteza și ritmul ar trebui să fie constante, ar trebui să combini mai multe stiluri de shuffle până îl găsești pe cel care ți se potrivește, și ai în vedere să dispui de un pachet de cărți în stare bună.

Concluzie

Acum, dacă ai de gând să găzduiești o petrecere la tine acasă, s-ar putea să fie nevoie să știi și cum să aranjezi cărțile de Blackjack, dacă aceasta este versiunea de joc aleasă. Bine, tehnica trebuie stăpânită pentru orice job disponibil și chiar îți sugerăm să nu neglijezi această parte, deși poate că ar fi mai bine să angajezi un profesionist, dacă nu ai încă experiență aici.

Lasă un comentariu