Hai să mergem la cumpărături!

Este adevărat că shopping-ul nu este chiar cea mai sănătoasă formă de terapie, dar este preferata mea! Nu mă pot abține, în momentul în care îmi cumpăr ceva, trăiesc o bucurie și o exaltare de nedescris. Și voi sunteți la fel?

Dacă da, hai să împărtășim această pasiune și să mergem împreună la cumpărături în spațiul virtual al magazinelor online!

Eu una am o listă lungă, mai ales acum că am văzut că sunt reduceri la genți de Black Friday pe barneystore.ro. Am pus ochii pe o geantă superbă, de tip shopper, maro, din piele ecologică și matlasată. Am în plan să profit de ea în combinație cu pardesiul meu preferat și botinele cu toc, într-o ținută tomnatică foarte rafinată și chic.

O ador și plănuiesc să o port mult timp de acum înainte la ieșirile casual în oraș, fiind o geantă de calitate pe care o pot folosi des.  

 Apoi, doresc să îmi cumpăr câteva parfumuri pentru a mă asigura că voi mirosi bine oricând.

De asemenea, îmi place să folosesc parfumul în funcție de starea de spirit pe care o am, motiv pentru care cumpăr diverse arome cu care să mă pot juca.

Neapărat trebuie să îmi cumpăr și un set de pensule de machiaj. Încă nu m-am hotărât cu privire la care firmă, dar știu că am nevoie de câteva pensule de calitate, foarte stufoase, cu care să pot produce un machiaj fără cusur.

 Am găsit unele variante care mă tentează, însă aștept să văd ce reduceri de Black Friday vor mai apărea zilele următoare, ca să mă asigur că economisesc cât pot.

 Să nu credeți că mă opresc aici, am pe listă și câteva cărți pe care vreau să le cumpăr în această perioadă cu reduceri. Am auzit că “Mă găsești când vrei” de Lavinia Braniște merită citită, fiind una dintre cele mai promițătoare scriitoare de la noi. Vreau să citesc și „Zmeie de hârtie” de Romain Gary, un roman de dragoste absolut impresionant și emoționant, după cum spun criticii.

Nu regret nicio achiziție din cele de mai sus, pentru că știu că îmi sunt utile și le voi folosi mult timp de acum încolo. Când faci cumpărături, este important să ai grijă la primele impulsuri, și să te gândești dacă ai nevoie reală de acele produse. Eu am reușit astfel să creez această listă de achiziții, tu ai terminat-o pe a ta? Dacă plănuiești să faci cumpărături, acum este momentul potrivit, căci reducerile de Black Friday sunt enorme și cu siguranță îți vor prinde bine.

Sursa foto: pexels.com, barneystore.ro

Lasă un comentariu