Cum să extinzi garanția unui produs Philips

Deși acasă mă așteaptă câteva electrocasnice să le extind garanția, printre care și un televizor tot de la Philips, dar și ceva ladă frigorifică de la Beko, prima garanție extinsă de mine a fost la mașina de tuns Philips despre care am scris recent.

Am observat eticheta cu garanția la casă, când încerca o gagică să mă agațe cu doi ani garanție extra. Am zis că dacă îmi dă Philips 3, de ce să mai iau încă 2 cu 27 de lei? Plus că se băteau cap în cap, probabil. De-ar ține 5 ani mașina asta de tuns, că-i fac statuie!

Mă rog. Cum extinzi garanția unui produs de la Philips? Păi e mai simplu decât pare. Trebuie doar să intri pe philips.ro/myphilips. Acolo m-am logat folosind contul de Gmail, că nu aveam cont.

Apoi îți apare un panou destul de intuitiv.

Nu aveam nici un produs înregistrat, așa că am dat un foarte frumos click pe acel + mare și albastru. Urmează apoi o procedură foarte simplă, mai ales datorită indicațiilor. Ți se cer câteva date precum momentul achiziției, modelul produsului, seria lui șamd. Îți spun ei unde le găsești pe toate.

Apoi, BAAAM:

Acum, în contul meu apare așa produsul:

Văd că ar vrea ei și o recenzie, o să caut să văd dacă nu pot pune doar link-ul către articolul către blog.

5 ani garanție, cel puțin ipotetic, sună bine de tot. Să fie să nu trebuiască, cum îmi place să zic. Sper să nu am nevoie să folosesc garanția, însă dacă voi fi nevoit să fac asta la un moment dat, o să vă anunț.

Voi cum faceți cu garanțiile extinse? Când mi-am luat TV-ul și soundbar-ul, știu că m-au agățat cu câte 2 ani în plus. N-am dat mult așa că.. să fie, să nu trebuiască.

Lasă un comentariu