Cum am pus radio pe o navigație auto cu Android după schimbarea launcher-ului

Al meu Golf 5 Plus are în dotare o navigație cu Android aftermarket iar încă din start nu mi-a plăcut faptul că nu puteam personaliza prea mult ecranul de start. Launcher-ul nu îmi permitea asta. Launcher 3 sau ceva de genul se numește launcherul ei de bază.

Eu însă l-am schimbat și imediat după m-am lovit de o mare problemă: nu mai aveam radio. Ascult destul de des radio în mașină, mai ales când sunt singur. Indiferent că e vreo emisiune de dezbatere sau chiar teatru radiofonic, mă ajută să nu mă plictisesc la volan.

Așa că m-a dezamăgit mult faptul că am rămas fără radio la schimbarea launcher-ului. Am păstrat însă și launcher-ul vechi în ideea în care, dacă voi dori să ascult radio, să îl deschid.

Aplicațiile din Google Play nu reprezentau o soluție pentru că toate aveau nevoie de internet. Am căutat și pe Google, am întrebat și în câteva grupuri de pe Facebook, dar tot nu am găsit soluții.

Azi am zis să caut iară și am găsit soluția chiar repejor, aici. Am descărcat acea arhivă, am pus fișierele pe un stick și am instalat radio.apk cu un file manager. Așa că acum am iarăși Radio. Ce bine!

Ar mai fi doar o problemă: faptul că nu îmi salvează posturile memorate așa cum vreau eu. Dar nu e chiar o foarte mare problemă. Cu asta pot trăi.

Așa că dacă rămâneți fără radio pe o navigație auto cu Android, recomandarea mea v-ar putea fi de folos.

Lasă un comentariu