Cea mai ușoară metodă de a scăpa de umezeala din far

Mi-am cumpărat golful cu două mici probleme la faruri, câte una la fiecare. Farul drept era mătuit, așa că a trebuit să îi dau un polish. Am scăpat cu 50 de lei. A doua problemă era la farul stâng, care avea mai mereu umezeală în el.

L-am dat jos, am căutat să văd dacă nu are vreo fisură sau ceva, dar nu avea. L-am uscat dar imediat după se făcea umezeală înapoi. Așa că am căutat pe internet să descopăr metode de a scăpa de umezeala din farurile auto.

Cei mai mulți recomandau o mică gaură în far, idee care nu mă încânta deloc. Așa că m-am gândit că e același principiu dacă scot pur și simplu unul dintre căpăcelele din spatele farului. L-am scos pe cel din mijloc iar acum farul este mereu uscat și frumos.

Voi mai da însă o dată farul jos, în viitor, și îi voi reface garniturile din jur. Mă gândesc că m-ar putea ajuta puțin silicon să îl izolez mai bine și astfel poate problema va dispărea complet.

Așa că, dacă aveți și voi Golf 5 Plus sau o altă mașină a cărei faruri sunt mereu umede pe interior, fac condens, sau ceva de genul acesta, ar trebui să încercați să faceți ca mine. Cine știe? Poate merge. 😀

Lasă un comentariu