Cam cât de ușor e să-ți bați joc de presa din România

Ați văzut știrea cu Selly care și-ar fi lovit mașina într-un semn de circulație? Nu!? Iată video pe larg:

Băiatu` ăsta e deștept. Nu îmi place muzica lui, însă cel puțin din videoclipurile despre sistemul de învățământ din România am dedus că e un băiat deștept. Chiar și prin muzica pe care o face, deși nu e genul meu.. face bani. Deci e deștept.

A mai luat el presa de la noi peste picior, nu că ar fi greu, dar de data asta a făcut-o mai bine ca niciodată. Nu intru în detalii, videoclipul pe larg e mai sus.

Vedem încă o dată cum se face presă la noi. Am mai vorbit eu despre treburile astea, mai ales la nivel de Botoșani. Cei de la stiri.botosani.ro m-au făcut prost direct de pe contul paginii (citiți pe larg aici) pentru că pur și simplu i-a durut adevărul. M-au blocat, între timp, că m-aș mai fi luat de ei.

Oricum, avem mare nevoie de jurnaliști și de presă cu cOaie, sau cu coloană, iar asta e evident. Din fericire, mai apar anumite publicații precum recorder.ro sau casajurnalistului.ro (care fac o treabă mișto rău, mai ales la Story pe Facebook :)) ), publicații care îmi oferă motive de optimism.

Totuși, per total, suntem varză la capitolul ăsta. Avem posturi precum România TV sau Antena 3 care dau mai mereu cu bâta în baltă, ceea ce mai face și DIGI24 din când în când.

Scriind rândurile astea, mi-a venit ideea să cer scoaterea din grilă a posturilor mai sus menționante, excepție făcând DIGI24, și-s curios ce răspuns voi primi. Nu vreau să plătesc mai puțin, doar să nu mai apară în lista de programe pe Digi, că asta am la țară. Și dacă tot plătesc fără să folosesc serviciul prea mult, ar trebui să fie posibilă treaba asta.. nu?

Lasă un comentariu