Birou cu înălțime reglabilă ieftin. Avem?

Cam prost cu activitatea în ultima vreme pe aici, iar cea mai bună scuză la care pot apela este faptul că mă mut. Tot în Suceava, dar la o altă garsonieră. O să povestesc mai multe într-un alt articol. Ei bine, la noua garsonieră nu am un birou, așa cum am avut unde am stat până acum. Iar necesitatea lui e evidentă.

Am luat la rând Marketplace-ul și OLX-ul dar și ofertele unor magazine online. Căutam ceva cât mai ieftin și mai simpatic, doar că nu e chiar așa ușor de găsit. Și parcă tot nu era deja o misiune imposibilă, m-a certat și Marius că trebă` să fie reglabil pe înălțime.

Are dreptate în felul lui, așa că am și dat o căutare pe eMag. Rezultate sunt destule. Vezi aici toate birourile cu înălțime reglabilă de pe eMag.

Modelul la 200 lei mi-a sărit în ochi, însă tare aș fi vrut să fie alb. Este și pe alb, doar că e cam cu 150 de lei mai scump. Nu îmi prea place. Așa arată cel alb, care mă tentează:

Prea multe modele nu am găsit, cel puțin nu în buget. Așa că dacă găsiți prin altă parte unele care credeți că merită cumpărate, lăsați un link prin comentarii. Mulțam!

Lasă un comentariu