Am schimbat chinezii: de la Huawei la Xiaomi

Vara trecută mi-am spart Huawei-ul P20 Lite și, mulțumit fiind de acesta, am zis că cea mai bună opțiune pentru mine este tot un Huawei. Doar că eram destul de constrâns de bugetul nu foarte generos, așa că am ales ceva de 1000 RON, adică un Huawei P Smart PRO.

Ca marketing telefonul se prezenta interesant. Avea cameră frontală care ieșea doar când făceai poze, amprentă în butonul lateral și, cel puțin teoretic, specificații destul de bune. Nu avea NFC și nici cele mai bune camere foto, dar nici nu aveam foarte mari așteptări de la el.

Bateria ținea ok, se încărca destul de repede, așa că îmi făceam treaba cu el. Doar că eram oarecum veșnic nemulțumit de el, deși nu știu de ce.

În același timp, eu sunt abonat la Telekom de mult timp. Peste 10 ani, probabil. Iar de la fel mult timp, le încarc eu cartelele alor mei. Mă rog, pe mama am trecut-o pe abonament de un an și ceva și mai era tata la liber.

Iar de o vreme mă tot bâzâiau niște gagici de la Telekom să mai adaug un abonament și bla-bla-bla. O vreme nu am fost de acord și am tot așteptat o ofertă cât mai bună pentru mine. Oferta a venit sub forma unui Xiaomi Note 9 Pro. Ca și costuri e cam aceeași treabă ca înainte, când încărcam din cont cartela seniorului.

Abia l-am luat aseară și l-am configurat din mers, așa că nu m-am prea familiarizat cu el. Dar revin, oricum, cu un articol nou cât mai curând.

ps: da, știu, încă nu fac poze prea bune. cel puțin cea de profil va fi actualizată, promit!

Xiaomi Remi Note 9 Pro

Lasă un comentariu