6+ motive pentru care cred că un smartwatch este practic

Am văzut că în ultimul articol băieții nu înțelegeau motivele pentru care ți-ai putea dori un ceas inteligent sau chiar o brățară inteligentă. Și, ținând cont faptul că am ambele gadget-uri, am zis că sunt în măsură să fac un articol în care să vorbesc despre motivele pentru care eu le găsesc utile.

Prin urmare, iată lista pentru care ți-aș putea recomanda să îți cumperi și un smartwatch, un ceas inteligent adică, sau chiar o brățară inteligentă:

  1. Ca și articol vestimentar e mișto. Eu unul port ceas cam zilnic, puține fiind zilele în care mă găsești fără ceas la mână, iar de aceea găsesc smartwach-ul ca fiind util. Îi pot schimba aspectul zilnic, arată bine, așa că iată un prim un motiv.
  2. Mă ajută să mă trezesc. Am o problemă mare cu trezitul de dimineață, iar alarma e cel mai groaznic lucru inventat vreodată. Ceasul, în schimb, vibrează atunci când trebuie să mă trezesc, ceea ce mă ajută să am o trezire mai ușoară.
  3. Citesc notificările mai ușor. Vrem să credem sau nu, am devenit legați de telefoane. Primesc mesaje, notificări și mailuri mereu. Nu toate sunt importante și nu mi-aș debloca telefonul pentru toate. Așa că văd pe ceas când e ceva important sau nu.
  4. Dacă aș face sport, ar fi de mare ajutor pentru monitorizare. Pentru că asta ar fi unul dintre cele mai importante roluri ale unui astfel de gadget. Dacă mă apuc vreodată de sport, ceea ce sigur că ar trebui, ceasul o să îmi fie de ajutor.
  5. Îmi găsesc ușor telefonul cu el. Sunt zăpăcit de fel, îmi pierd telefonul prin casă, iar cu ceasul îl găsesc mai ușor.
  6. Îmi pot ține telefonul mereu pe silențios. Nu îmi plac notificările cu sunet, nu îmi place să aud telefonul sunând și altele d-astea. Așa că ceasul mă ajută să țin telefonul mereu pe silențion fără să pierd nimic.
  7. … și voi continua și cu alte motive, pe măsură ce le găsesc sau mi le amintesc.

Ca idee, eu am un smartwatch Huawei GT despre care urmează să scriu un review cu mai multe păreri.

Lasă un comentariu