Cum devii propagandist Antena 3 fără să vrei

Isterie mare pe internet zilele astea. Toată lumea se înghesuie să dea scatoalce virtuale ălora de la Antena 3, poate așa simt și ei că au făcut ceva util în viață. Cei mai amuzanți sînt ăia obsedați de-a dreptul de ce se întîmplă cu anteniștii și țin să repete la fiecare 5 minute „muie Antena3!”.

Faza și mai tare e că se transformă, fără să vrea, în propagandiști ai posturilor lui Voiculescu. Că alde Gâdea fix asta vrea. Să-i urască și să-i înjure jumătate din Românie, doar ca să încaseze banul gros cu ajutorul ălora care le cred minciunile și le fac audiență tv. Plus că n-au nici o jenă să apese pînă la fund pe pedala victimizării.

Fără să vrea, amicul Mihai Nanu devine cel mai eficient propagandist al Antenelor din partea asta de țară.

nanu_agent_antena3

Dacă Mircea Badea ar avea măcar jumătate din mintea mea diabolică, l-ar demoniza pe Nanu în 5 minute: „Penelistul care l-a defăimat pe Avram Iancu vrea să ne închidă gura. Români, luptați pentru libertatea de expresie! Jos dictatura Gorghiu-Blaga!”. Pun pariu că, după alte 5 minute, Nanu își va închide iar contul de Facebook de la înjurăturile cocalarilor fani Badea.

Cîștigători prin prostia adversarilor: PSD și Antena 3. Cam atît, că am și alte chestii mai bune de făcut.

Comments

comments