Țin cu naționala Ungariei de mic

Undeva, pe la finalul primei reprize, anesteziat de jocul tricolorilor, am adormit buștean. M-am mai trezit abia la final, să văd cu ochii cîrpiți că am învins după un 1-1 spectaculos.

Vestea bună e că n-a dat Papp autogol, ci Chiricheș la finalul meciului.

Vestea proastă e că n-am văzut primul gol marcat de națională în tricourile Joma, echipament în care joacă parcă de vreo 5 ani deja.

Una peste alta e bine, cu golul ăsta poate intrăm iar între primele zece echipe din lume, clasamentul FIFA-Interpol Adria-Cola. Dar nu-i problemă, o mai înjurăm puțin pe Halep că-i doar locul 2 mondial și ne trece.

Partea bună pentru unul ca mine e că sînt născut pe teritoriul Ungariei Mari, cu bunici unguri. Oricînd pot să spun că țin cu tricolorii de la Budapesta de cînd eram mic. Măcar ăia i-au bătut pe pescarii din Faroe, o performanță care nu e la îndemîna miticilor de pe Neișionăl Arena.

hungay_for_euro2016

©AFP/Getty Images

Comments

comments

One Comment

  1. In ciuda faptului ca ne-am calificat, jocul nostru nu a fost deloc atractiv, nu pot spune ca s-a depus prea mult efort pentru performantele din anul asta. Am avut si noroc si au jucat si adversarii slab, mai putin Finlanda ca na, am tras mult de egalul ala.

Comments are closed.