Dovada că românii sînt un popor de ciorditori

O știți pe doamna Udrea. Singurul politician din istoria României care a fost arestat prevenetiv de două ori pentru furt din banii publici, în două dosare diferite, într-un interval de nici două săptămîni. Și totuși:

FreeUdrea

Mai multe comentarii delicioase aici. N-am mai stat să caut, dar era unul care o venera pe blondă că e curajoasă și arată bine și „bravo ei”. Adică ăștia ne-au furat de ne-au rupt și noi îi batem pe spate și-i felicităm. Și atunci de ce naiba ne mai supărăm cînd ne fac englezii neam de ciorditori? Bine, nu ne fac neam de ciorditori, doar noi credem că ne fac pentru că știm că sîntem.

Să mai amintesc și de #FreeGigi? A furat niște terenuri dar a făcut case la săraci și Steaua, deci să facem petiție pe net să-l elibereze. Nu sîntem doar niște ciorditori, dar îi și venerăm pe ăia care au dus ciordeala la un nivel premium.

Comments

comments

7 Comments

 1. Maximilian

  Mai bine nu aminti, că nu ești cu temele făcute. #FreeGigi era despre altceva, tongue-in-cheek și foarte mișto. Look it up!

  În rest, de acord cu tine.
  Mx

  • mihulyi

   Păi, stai! Să nu limităm izvorul ciordelii la poporul român, că sînt dovezi destule că era la loc de cinste și în interbelic sau antebelic. Ca să nu mai vorbim despre perioada de dinaintea inventării ideii de român și ne măsuram în moldoveni, munteni sau ardeleni.

Comments are closed.