Cum trebuie să arate o “femeie adevărată”

Noua găselniță din lumea fașăn e corectitudinea politică. Dar mai pe jumătate așa, precum spotul ăsta de mai jos proaspăt apărut.

Se ia o grasă și se dă cu o tonă de efecte speciale ca să fie puțin mai atrăgătoare pentru trei hăndrălăi scoși din sala de fitness și, după reacțiile lor, nefutuți de cîteva luni bune. Probabil sala frecventată era în interiorul unei închisori cu regim semideschis pentru evazioniști miliardari sau ceva, că toți arată ca veniți din vacanță. Au avut un sejur plăcut dar fără să lingă vreo cireașă. Și cînd apare grasa, hop, șlipii li se întăriră.

Reclama e stupidă rău. #swimsuitsforall my ass. Dacă era așa, trebuia să pună și niște grași în locul băietanilor excitați. Dar nu, că n-ar fi dat bine pentru publicul țintă: femeile grase și cu complexe la pișcină. Așa că hai să le facem să se simtă și pe ele bine în pielea lor, în timp ce bagă în continuare pe gură norma regulamentară de burgări și cola. Pentru că sigur o să apară la un moment dat un bărbat numa’ mușchiuleț și fibră care, pătrunzînd cu privirea dincolo de rîndurile de șunci, o s-o iubească pentru frumusețea ei interioară de „femeie adevărată”. Dar, pînă atunci, ea „o să se simtă bine în pielea ei”, respirînd ca o locomotivă de secol 19 după ce a urcat trei scări. Dar cine sînt eu să judec? Doar un gras care nu se simte bine în pielea lui și face ceva în sensul ăsta.

Spre deosebire de grasa adevărată din reclamă, tipa de mai jos n-a fost bună de femeie adevărată.

Emily Skye

sursa foto

Da, i-au scos pătrățelele de pe abdomen. Probabil să nu pună presiune pe grasele care fac cu greu două abdomene pe zi, la sculare și culcare, că trebuia ăstea să-și schimbe costumul de baie cumpărat în urmă cu un an și rămas mic.

Real woman, coițe!

Comments

comments

2 Comments

Comments are closed.