Tu în ce ai investi un miliard de euro?

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, la Mediaş, că “România va trebui să plătească CE, pentru deficienţe în sistem, peste un miliard de euro”, datoria “imensă” fiind preluată de către bugetul de stat şi apărând, automat, la deficit în raportul FMI.

“România va trebui să plătească Comisiei Europene, pentru deficienţe în sistem din 2009-2011, peste un miliard de euro. E o sumă fabuloasă, o sumă care ar fi putut merge, desigur, la proiectele de care vorbim cu toţii, sumă pe care o plătim cu toţii pentru că am avut un sistem deficitar, pentru că am avut persoane în acest sistem fără pregătirea necesară şi fără determinarea necesară de a face lucrurile să fie aşa cum trebuie”, a declarat Eugen Teodorovici, citat de corespondentul MEDIAFAX. (sursa dispărută extrem de repede de pe prima pagină gandul.info)

De fapt trebuiau să arunce o bombă peste Mediaş, aşa nu se mai răspîndea ştirea asta, iar ministrul Teodorovici sufocat în somn. Prim-ministrul Ponta n-a declarat nimic pe la televizor azi despre treaba asta, semn că e pe bune şi echipa de PR se află într-o stare sublimă de inactivitate strategică, adică face pe mortu-n păpuşoi. Păi e frumos, domnu’ purtătore de palavre?

Deci, tu în ce ai investi un miliard de euro?

Comments

comments