Guvernul nu ştie… de fapt nu ştie nimic

Aş fi zis că nu ştie carte, dar problema e mult mai gravă.

Ministrul Turismului (gramatica e un chin pentru ea):

Grapini

Ministrul Culturii (habar n-are cu ce se ocupă ministerul pe care-l conduce):

Luni, ministrul Culturii declara pentru gândul că ICR s-a ocupat de standul României la Frankfurt:”Nu ştiu. Nu ministerul Culturii a organizat, ci ICR. Este cu totul altă instituţie, întrebaţi acolo. Noi ne ocupam de Stuttgart, nu de Frankfurt”, a declarat iniţial ministrul. Marţi a revenit: “Nu ICR a organizat, ci Ministerul Culturii, nu s-a înţeles bine. Ministerul Culturii a organizat târgul de la Frankfurt, pavilionului României evident, şi am văzut şi poze şi, în ciuda a ceea ce au relatat unii participanţi a fost o prezenţă onorabilă”, a declarat ministrul pentru gândul la o zi distanţă. (sursa)

Vicepremierul României (după ce a pupat nişte moaşte. Mi-au dat lacrimile cînd i-am văzut buziţa ridicată ironic către reporter):

M-am rugat pentru cei care au gândit rău cu dosarul ăla şi cu ce au gândit să facă. M-am rugat pentru toţi cei care au avut duşmănie în suflet şi au gândit rău. (Cancan fratee)

Ministrul Marilor Treburi (un om stupid, parcă nici nu poţi să-l condamni pentru treaba asta):

Dumneavoastră aţi auzit de oameni care să fi mers în concediu la Roşia Montană? Cineva să îşi ia familia, copiii şi să meargă la Roşia Montană două săptămâni? Eu nu am auzit pe nimeni care să fi mers la Roşia Montană. (cotidianul.ro)

Datele istorice arata ca la Iasi au fost omorati 24 de cetateni romani de origine evreiasca de soldatii din armata germana (…) Nu au participat soldati romani. Este un lucru lamurit istoric. (realitatea.net)

pogromul-de-la-iasi

foto: pogromuldelaiasi.ro

Asta ca să nu intru în detalii despre declaraţiile prim-ministrului Ponta, care-s mai catastrofice decît cele de mai sus.

Comments

comments

One Comment

Comments are closed.