N-am fost la Webstock da’ parcă am fost

În principiu nu mă interesează evenimentele de genul ăsta, organizate de tipi care scriu advertoriale proaste de-ţi vine să ocoleşti Ikea cînd treci prin zonă. Mă rog, poate că m-ar interesa dacă mi-aş petrece mai mult timp pentru a dezvolta puţin dealulmelcilor.com, că idei ar fi dar n-am cu cine (scuza clasică atunci cînd eşti trîntă), corporatiştii din echipă sînt mult prea leneşi în timpul lor rămas pentru blogăreală. Şi oricum ne-am zis „slow social media”, asta ca să nu recunoaştem că sîntem nişte putori care scriu cînd au chef. Şi nu prea au chef.

Dar am citit articolul basistului formaţiei smbrasov şi practic am înţeles tot. Evenimentele astea dezbat cam aceleaşi şuşe de acum 3-4-5 ani, pe vremea cînd mă interesau mai mult subiectele dezbătute. Îl citeşti pe tot şi parcă ai fost acolo. Asta ca recomandare de lectură pentru o sîmbătă înşelătoare de toamnă. Apoi o bere, un vin, un meci englezesc/nemţesc şi ceva suspans ambalat la volum de 300 de pagini.

Comments

comments

10 Comments

  1. Mi-a plăcut Cabral. El, care prezintă ştiri despre silicoane, curve şi luzări care-şi zic şoubiz şi care papă pişcoturi de la Vodafone ca să-l “descopere” pe ciobanul Ghiţă, ne îndeamnă la atitudine civică şi jurnalism cetăţenesc. Superb.

  2. Recunoaşteţi că n-aţi mai avut loc în sală decât în picioare şi de aici articolul 😛

    Acum fără sarcarsm, evenimentul webstock e cu şi pentru bloggeri, cerc restrâns, şi cică doar unii înţeleg ce e pe acolo şi pot emite pretenţii.

Comments are closed.