Mădularele bat toaca

Eu totuşi am o problemă. Dacă tipa aia de la Jean Monnet a trebuit să chiulească vreo 45 de ore ca s-o violeze profu’ de sex, atunci nu cred că era vreo bunăciune. Şi nici despre el nu spune lucruri prea bune. De fapt, bietul nenoricit căzu ca pleaşca la mijloc, trădat de mădularul proporiu şi victimă a victimei adolescente. Şi mă întreb cîţi dintre cei care se umflă acum de indignare nu au lăudat măcar o dată Lolita a lui Nabokov. Shit happens, pentru că pînă la urmă sîntem nişte animale. Femela tînără caută un mascul la maturitate care să-i ofere protecţie. Protecţie faţă de cine? Păi eu m-am întrebat pasager, auzind despre treaba asta, ce roluri au părinţii fetii în piesa respectivă? Da’ nu mă ascultaţi pe mine, că sînt şi eu posesor de mădular violator şi de fapt DA înseamnă NU. Sau cum era… În toată treaba asta s-au găsit şi vinovaţii, ăia care conduc liceul. Acum e aproape sigur că directorii noi le vor reda elevelor liceului fecioria.

Despre un alt mădular, care implică şi o măicuţă stareţă evlavioasă plus doi gemeni nou-născuţi, ar fi un al doilea subiect demn de o luni cu adevărat parodică. Cum adică maică stareţă care naşte? Nu e o minune? Nu, era doar portarul mănăstirii. Dar să nu vorbim despre toată ipocrizia sistemului bisericesc, în care nişte inşi se retrag cu credinţa lor în cap, jură că n-o să facă nimic din ceea ce le stă în ADN, să se iubească, să se împreuneze, să dea viaţă, şi-şi oferă viaţa unei instituţii financiare non-bancare. Care instituţie mai închide şi ea ochii, dar nici chiar aşa. Să nu vorbim despre asta.

În timpul ăsta mădularele bat toaca.

Comments

comments

One Comment

  1. me

    Eu iti spusei ca bietul nenorocit e acuzat de viol din cauza ca si-a schimbat statusul pe facebook din “in a relationship ” in “it’s complicated” 😀

Comments are closed.