nonsport.ro

Ceasul rău m-a oprit azi pe canalul Sport.ro pentru două-trei minute. Erau ştiri. La un moment dat fata de la pupitru, cu un decolteu destul de nesatisfăcător, îmi spune ce a zis Hagi despre gala de box organizată pentru Lucian Bute. Eu înţeleg că e vară, fotbalul (Liga 1) care contează pentru oamenii simpluţi care urmăresc postul respectiv este în vacanţă, dar hai să ne strofocăm puţin şi să prezentăm nişte ştiri totuşi.

ŞTÍRE, ştiri,s. f.1. Veste, informaţie; noutate.

Gala lui Bute e cam de săptămîna trecută pentru oamenii normali. Eu nu cred că piaţa sportivă de ştiri e chiar moartă în perioada asta. Avem Turul Franţei, Copa America, World Cup-ul feminin de fotbal, atletism, etc. Apropo, tocmai a fost Turul Ciclist al Sibiului săptămîna trecută. Nu am auzit pe nimeni, dar pe nimeni, să zică vreo rîgă despre evenimentul ăsta. Şi vorba aia, turul este introdus în calendarul UCI chiar dacă se află la prima ediţie. Nu mai vorbesc despre o eventuală televizare a sa pe vreun canal de sport. Sanchi, e greu să transmiţi aşa ceva. Îţi trebuie nişte elicoptere, poate de la SRI, multe echipe de filmare şi mult, mult profesionalism. Şi chiar şi în condiţiile cele mai bune poţi s-o dai în bară rău de tot. Johnny Hoogerland poate depune mărturie.

httpv://www.youtube.com/watch?v=-Fkiu7D5xHM

Apropo, sîmbătă începe Campionatul Mondial de Nataţie de la Shanghai, şi probabil ultimul pentru Michael Phelps. Cine îl pierde e fan Sport.ro.

httpv://www.youtube.com/watch?v=R3pdvN-rYNQ&feature=relmfu

 

sursa foto: theswimmerscircle.com

Comments

comments

2 Comments

Comments are closed.