La un an

Tocmai acum am realizat că blogul ăsta a împlinit un an. La naştere a fost cam bolnăvior şi nu îi dădeam prea multe şanse de supravieţuire. Am toane. Se întîmplă să mă apuc de multe chestii pe care le abandonez total după ceva timp. Da, sînt un sucit de felul meu! Pe ăsta micu` l-am început fiindcă îmi era dor de scris. Trecuse ceva vreme de cînd nu mă mai desfăşurasem pe o coală de hîrtie sau în faţa unui monitor. Şi l-am început greu. Dar cu fiecare cuvînt pe care îl culcam pe patul ăsta virtual, a început să se închege ceva. Ceva mic şi plăcut pentru mine. Şi, spre supriza mea, plăcut şi altor persoane. Persoane pe care le citesc cu drag la rîndul meu.

Ce îi urez pe viitor? Să rămînă mic şi drăgălaş cît mai mult timp. Ca un copil!

Şi pentru că nu s-a întîlnit aniversare fără muzică, îi pun micuţului o piesă dragă. Cînd mi-am cumpărat maşina pe care o conduc acum, fostul proprietar a fost atît de drăgut încît mi-a lăsat moştenire un CD cu muzică blues. La numărul 3 e următoarea piesă:

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/DANIELDSS/01639ef0a1bb13[/trilu-audio]

Am tocit şanţurile discului pe piesa asta. Mesajul nu prea e în ton cu aniversarea blogului, dar na! Io v-am servit-o! E prea tare! E un fel de a spune “Mulţumesc” pentru părerile scrise aici în ultimul an.

Da! Cîntă mister Bruce!

Comments

comments

18 Comments

 1. Eu iti doresc, totusi, sa-ti creasca mare (blogul). Blogurile mele preferate sunt cele care au acum in jur de 6-18 luni, cele din “generatia mea”. Nu stiu daca middle 2008-early 2009 a fost o perioada buna (cum sunt “anii buni” pentru vinuri) sau daca sunt subiectiv.
  Cert e ca dintotdeauna mi-am dorit sa se inchege o comunitate puternica axata pe creativitate (nu pe preluare de informatii si manipulare) si sa inclinam balanta subiectelor blogosferice. Inca se mai poate intampla asta. 🙂

  Inspiratie si pofta de scris iti urez.
  .-= Catalin´s last blog ..Nu face striptease pentru el! =-.

  • viaţafărăCET, trimite-mi tu un mail! Ai o adresă în pagina Despre mine…. Eu aşa fac atunci cînd doresc să comunic cuiva o informaţie ce nu are legătură cu subiectul unui articol.

 2. servus!
  la mai mare! iata cum si blogurile suflă-n… lumînări 😉 înseamnă că au ceva… viu prin ele, nu aşa cum ar vrea unii să se creadă. urmez şi eu cu anu’ zilele viitoare… şi mă gîndesc deja… să-i iau tort au ba? 🙂
  toate cele bune!

Comments are closed.