Fotbal!

Iar vin meciurile din ligă peste noi! Astăzi Steaua, care ar trebui sa ne demonstreze ce înseamnă lupta, capitol la care echipa din Ghencea are multe datorii faţă de noi ăştia ce căscam gura la televizor.

Să luptaţi pentru recunoaştere, pentru familie, pentru fani, pentru bucuria de după, pentru euforia ce o veţi simţi cînd veţi vorbi în faţa microfoanelor, pentru visele de dupa, pentru şampaniile ce se vor deschide, pentru a le închide gura italienilor încă o data, pentru onoare, pentru toate accidentarile şi loviturile ce le-aţi suferit şi cele ce vor mai veni, pentru emblema de pe piept, pentru Duckadam, Iovan, Belodedici, Bumbescu, Barbulescu, Balan, Stoica, Boloni, Majearu, Lacatus, Piturca, Pistol, Balint, Radu II, Iordănescu, pentru numele vostru, pentru spectatorii din tribuna veniţi sa vă vadă.

Nu vă gandiţi la oier, la maneaua de după, la bani, la pseudoironiile adresate rivalilor din campionat, la eventualele accidentări, la salariile italienilor, la comentariile complexate din timpul transmisei live Protv si reluate pe Sport.ro a doua zi, la Mutu, la schimbul de tricouri de la final, la trasferuri către meleaguri pline de gologani.

Fiţi bărbaţi şi să strîngeţi din dinţi cînd veţi fi loviţi.  Continuaţi să fiţi modele pentru celelalte echipe din campionat, care să vă urmeze exemplul şi să se califice după meciurile de joi.

Respectul nostru vă va aştepta după cele 90 de minute.

Comments

comments